Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Σόνια είναι η πρώην Λιθουανη μιλφ απο Φυλής 92 , Αλκιβιαδού κτλ. Εκανε και ενα συντομο περασμα απο τα στουντιο της οδου Κωσταντινουπολεως για ενα διαστημα.
Τωρα επέστρεψε τσ πρωινά στη Διδύμου (εδω και αρκετο καιρο).
Κατα την γνώμη μου ειναι η υπέρτατη μιλφαρα σαν εμφανιση. Προστυχο σλαυικο προσωπο με μεταρες, απιστευτο σφιχτό σωμα με φοβερα ποδια και θεοστητα βυζια νουμερο 3. Φοβερη επιδερμιδα.Ηλικια περιπου 40+
Το προβλημα της ειναι οτι ειναι περιεργη και μη μου απτου στο δωματιο, 2 φορες που την ειχα παρει παλαιοτερα δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα και τις 2 βιαζοτανε και δεν με εφηνε να πιασω τα βυζια της.
Παρόλα αυτα ειναι τοσο μουναρα και μιλφαρα γυναικαρα για τα γουστα μου που παντα οταν την βλεπω σε τσαρκες κολαζομαι και θελω να την παρω.
Αυτο εγινε τωρα στην πρωινη της βαρδια. Λογω ωρας το σπιτι δεν ειχε κοσμο και η τσατσα ηταν πολυ εξυπηρετικη
η Σονια-Ευα οπως παντα ουναρα , πεντακαθαρη και αερατη, αλλα παντα με αυτο το μπλαζε ηφος...
περασα στο δωματιο που ηταν μικρο μεν αλλα περιποιημενο και καθαρο με νυπτηρα και τηλεοραση.
Ηρθε η Ευα τα ειπαμε λιγο(με θυμοτανε) και ξεκινησαμε...Μου εκανε ενα φοβερο στοματικο που ειναι και το μεγαλο της οπλο. Γλειψιμο με πολυ σαλιο σε ολο το πεος και τις μπαλλες, αργο και βασανιστικο γλυψιμο με παιχνιδια της γλωσσας. Εκει δεν βιαζότανε καθολου. το εκανε αργα και τελετουργικα. Πριν απο αυτο με τσεκαρε αν ημουν καθαρος. Δινει πολυ μεγαλη σημασια στην καθαριοτητα και αυτη ειναι πεντακαυθαρη. Το στοματικο της λοιπον για οσκαρ. καναμε και λιγο 69. και εκει ηταν πεντακαθαρη αλλα στηνοτανε καπως περιεργα για να μην εχω προσβαση στην κλειτοριδα της (δηλ εσφιγε τα ποδια της).
Στη συνεχεια σεξ σε μια σταση, ιεραποστολικα με τα ποδια της στους ωμους μου. Εκει τελειωσα με θεα το υπεροχο κορμι και τις ποδαρες της. στο ιεραποστολικο ειχε κρυψει με τα χερια της εξυπνα τις ρωγες της για να μην τις φυλαω και γενικα η συμμετοχη της στο σεξ ηταν μετρια.
Το αξειοσημειωτο ειναι οτι εκατσε μαζι μου τουλαχιστον 15 λεπτα...χωρις να βιαζεται η να δυσανασχετει.
Για την πιπα της και μονο θα ξαναπαω και επισης για το γεγονος οτι ειναι τοσο γυναικαρα για τα γουστα μου που και η υποτονικη της συμμετοχη δεν με ενοχλει και τόσο.
Εαν ειχε καλυτρη συμμετοχη στο σεξ και συμπεριφορά θα έκανε τρελές δουλειες αυτη η γυναικα..
Αν σας αρεσουν οι μιλφαρες, και έχετε την διαθεση να κανετε καποιες υποχωρησεις (βλεοπε "μην μου πιανεις/πιπιλας τα βυζια)ειναι μια καλη επιλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
492
Πόντοι:
42.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2011
Όταν διάβασα τον τίτλο φίλε Zero, θεώρησα ότι επιτέλους έγινε πιο δεκτική μη σου πω ότι είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και μια μικρή ελπίδα για κωλαράκι Χαμόγελο
Δυστυχώς, τίποτε απ' αυτά δεν ίσχυσε απ' ό,τι βλέπω Λύπη
Π
Πύρκαυλος
04 Δεκεμβρίου, 2011
Όταν δούλευε στο φυλ 92 την είχα πάρει πολλές φορές και χωρίς να υπερβάλλω καθόλου, είχαμε πολλά προκαταρκτικά (φιλιά, βυζογλυψίματα, όλα άνετα και χωρίς βιασύνες). Στο σεξ δεν ήταν και τόσο άνετη και σε πίεζε πολλές φορές να τελειώνεις. Λίγο πριν φύγει απ'το 92 είχε εξαφανιστεί για λίγο καιρό και μόλις γύρισε μετά από 2 μήνες περίπου φαινόταν πολύ καταβεβλημένη, ήταν πολύ σπασμένη στο πρόσωπο και δεν είχε όρεξη για πολλά πολλά. Ήταν η τελευταία φορά που την πήρα. Μετά μάθαινα μόνο απ'τις κριτικές ότι έχει γίνει πολύ μη μου άπτου!
Πάντως Zero αφού μπορείς και λειτουργείς κανονικά χωρίς προκαταρκτικά, φιλιά, χουφτώματα κ.α τότε μπράβο γιατί έτσι μπορείς να την απολαμβάνεις ακόμα. Συμφωνώ ότι είναι η πιο μουνάρα μιλφάρα!
D
dirtyliving
04 Δεκεμβρίου, 2011
βαζε κανα χρονομετρο αλλη φορα,γιατι μαλλον δεν υπολογιζεις καλα το χρονο...
04 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν την έχω πάρει ποτέ ρε γμτ...
lust εσύ δεν ήσουν που την έλεγες καραφλή;
Π
Πύρκαυλος
05 Δεκεμβρίου, 2011
lustforlife την επόμενη φορά θα σε παρω εσένα να χρονομετράς και αν θες να παιρνεις και ματι τσαμπα.
χρονόμετρο-βλακόμετρο...
05 Δεκεμβρίου, 2011
Παντα ετσι ηταν η Σονια απο τοτε που την θυμαμαι....πιπα καλη αλλα στο σεξ κομοδινο κανονικο...τωρα σιγα σιγα με την κριση μπορει να αλλαξει...
15 Δεκεμβρίου, 2011
Είναι η Εύα που δούλευε και στην Αλκιβιάδους 16Γ πριν κανένα 6μηνο;
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7