Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 123 10
Μπουρδέλα
163563
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω, ρε συναγωνιστες...η Ελενα ειναι θησαυρος που με 20 ευρω το απολαμβανεις!!Ενα τεραστιο respect, στον τιτανομεγιστο Zero!!!!!!Η τσατσα ευγενεστατη, εχει παρει γραμμη οτι εχει τον θησαυρο στο μαγαζι!!!Η Ελενα ειναι γυρω στα 32 και μεσα στο δωματιο, μου αλλαξε τα φωτα! Τι γλωσσοφιλα, το τσιμπουκι της.... σκετο ποιημα(και τις μπαλες) αλλαξαμε τρεις-τεσσερις στασεις και μετα εβγαλα την καποτα και χαλαρα τα πηρε στο στομα!!!!Καναμε και 69(που σπανια κανω με ιεροδουλη),μιλαμε η Ελενα μοσχομυριζει απο πανω μεχρι κατω....το μουνακι της πεντακαθαρο...και εγω φωναζα..δεν ξερω αν με ακουγαν στο σαλονι(πεντε ατομα εξω)....."Βρηκα το χαμενο θησαυρο"!!!!!Στην εμφανιση της, ειναι οπως ακριβως την περιγαφει ο Zero στην κριτικη του!!!!!Θα ειναι και την αλλη εβδομαδα(μετα φευγει, οπως μου ειπε στο δωματιο για δυο-τρεις μηνες στην Πατριδα της)!!!Βγαινοντας το σαλονι ηταν γεματο!!!!Θα την επισκεφτω τουλαχιστον, αλλες δυο φορες την εβδομαδα που ερχεται!!!!Τελος ενα μεγαλο Respect σε ορισμενους συναγωνιστες για τις σωστες κριτικες που γραφουν και μας βοηθουν στις δυσκολες οικονομικα εποχες, να πηγαινουμε σε θησαυρους με σωστα χρηματα και οχι 50(απλο προγραμμα?) και 60 ευρω(για 69) που ζητανε τα στουντιο!!!!....Γιατι συναγωνιστες.... η Ελενα και σε εμφανιση αλλα και σε υπηρεσιες ειναι επιπεδου στουντιο!!Αυτη ηταν η εμπειρια που εζησα χτες το μεσημερι!!!!Καλο σας Σ/Κ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Υπηρεσίες
Παιχτουρας
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7