Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ο χώρος μικρός ,καθαρός και συμπαθήτικος. Μόλις κάθομαι στον καναπέ βγαίνει η Εύα από το δωμάτιο. Μου σκάει το πρώτο χαμόγελο. Μετά από λίγο κάνει να μπει στο άλλο δωμάτιο. Τότε μου σκάει το δεύτερο χαμόγελο. Ύστερα από 4-5 λεπτά βγαίνει κι από αυτό το δωμάτιο και μου σκάει το τρίτο χαμόγελο. Γιατί ο συναγωνίστης του πρώτου δωματίου δεν έλεγε να βγει κι εγώ περίμενα ακόμα στο σαλόνι. Αφού ανησύχησα μήπως έπαθε τίποτα. Τελικά από το δεύτερο δωμάτιο βγαίνει ένας τύπος κινεζοειδής, πληρώνω και μπαίνω εγώ. Από το άλλο δωμάτιο κανένα σημείο ζωής. Το δωμάτιο επίσης μικρό και συμπαθήτικο με μόνο ελάττωμα ότι ο νιπτήρας είναι τοποθετημένος τόσο ψηλά ,ώστε πρέπει να είσαι γίγαντας, αν θες να πλύνεις λίγο τα γεννητικά σου όργανα. Εγώ πάντως δεν έφτανα και γέμισα τον τόπο νερά. Σε λίγο ανοίγει η πόρτα και έρχεται μέσα το κορίτσι. Πρόκειται για ψηλή κοπέλα με αρκετά γλυκό πρόσωπο και πολύ ,μα πάρα πολύ, αδύνατο σώμα. Η καταγωγή της από την Ουκρανία. Μου σκάει το τέταρτο χαμόγελο της βράδυας και έρχεται στο κρεβάτι. Αγκαλιαζόμαστε λίγο γονατιστοί ,όπου εκθιάζει το άρωμα μου. Στη συνέχεια ξαπλώνουμε και ξεκινάμε αμοιβαία φιλάκια και γλειψιματα. Τότε αλλάζει θέση και αρχίζει να επιδίδεται στο στοματικό. Ξεκινάει με λεπτομερή περιποίηση @@ ,ανεβαίνει πιο πάνω και αρπάζει το όργανο μου με το στόμα της. Έτσι άρχισε μια διεξοδική και βαθιά άκαποτη πίπα. Κάποια στιγμή της ζήτησα στάση 69. Δεν είχε πρόβλημα. Έτσι απόλαυσα το καθαρό και μοσχομυριστό "γάτακι" της. Κατόπιν σεξ σε στάση πισωκολλητού. Τη σφυροκόπησα αρκετή ώρα,όμως δεν ήθελα να τελειώσω έτσι. Ξεκινήσαμε τη χειροκίνητη διαδικασία ενώ εκείνη ταυτόχρονα μου "καραμέλωνε" τα @@. Έτσι δεν άργησε να έρθει η στιγμή της απόλυτης ηδονής. Κατέθεσα μέσα σε ερωτική εκσταση. Συνέχεια με φιλική κουβεντούλα ,προσπάθεια πλύσιματος στον πανύψηλο νιπτήρα και έξοδος από το σπιτάκι. Μια αρκετά δυνατή εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια