Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Χτεσινοβραδυνη εξορμιση πηγαινα για την Τζια στην Κωλετη, δεν την βρηκα, ηρθα απο εδω μηπως βρω την Μαρα που εμφανησιακα δεν μου γυαλιζει, αλλα ειπα να της δωσω μια ευκαιρια μιας και εχει καλες κριτικες, οποτε ουτε Μαρα βρηκα, παρα μονο μια κοπελα η οποια συστηθηκε απο την τσατσα με το μαντυλι στο κεφαλι ως Εμμα, βλεποντας την κοπελα πηρε εγκριση με την μια, μιας και πληρουσε τις εμφανησιακες προηποθεσεις μου, αλλα και απο την αλλη δεν υπηρχε ορεξη για περπατημα και τσαρκα οποτε περασα μεσα με 30 το απλο...
Το δωματιο μου εφερε αναμνησεις εποχης Σιμονας, στο ιδιο δωματιο 2 φορες ειχαμε συνευρεθει με την Σιμονα και την νοσταλγησα, το μονο μειον οτι δεν υπηρχε καποια συσκευη χαρτιου της προκοπης ή χαρτι κουζινας παρα ενα μισοτελειομενο κολοχαρτο...τσ τσ τσ...!! ...η Εμμα μου αφησε απλετο χρονο αφου ημουν ο μοναδικος πελατης, εμφανησιακα μικροδειχνει, αλλα ειναι 27 χρωνων απο Ρουμανια, μια βδομαδα στην Ελλαδα δεν ξερει ελληνικα αλλα τα αγγλικα τα παει, Αντριανα-Εμμανουελα το ονομα της, μαλια πλουσια καστανοξανθα πεφτουν κατω απο τους ομους της, προσωπακι γλυκο εφαμιλο της Σαρας απο Κοροβαγκου με ωραιο χαμογελο, βυζακι φυσικο με καρφωτη ρωγα ψιλοκρεμαει ομορφα, κοιλιτσα και κωλαρακι με μπουτακια αφρατα, γενικα ειναι ενα ζουμπουρλιδικο μπακλαβαδακι με χαλαρη επιδερμιδα αλλα πολυ καλο σωματακι, φορουσε ενα ροζ συνολακι το οποιο το εβγαλε στα ορθια καθως δεχοταν τα χαδια μου, μετα προχωρησε σε φουλ επιθεση καθησε στο κρεβατι καθως παρεμενα ορθιος και με φιλουσε παντου παραληλα μου τον επαιζε μιας και ειχε αρματοθει για τα καλα.! την επεσα στο κρεβατι και αν και εσκισε την καποτα και την περασε συνεχισε να κολοτριβετε και να δεχετε τα χερια μου παντου, ακομα και στην μουναρα της η οποια ηταν τριχωτη και ελαφρα αξυρηστη, εκει καπου φιλοντας με στο λαιμο προχωρησε προς τα πανω θελοντας να με φιλισει στο στομα, απεφηγα με τροπο φιλοντας της το σαγονι και προχωροντας προς το λαιμο της θελοντας να της διξω οτι δεν θελω φιλια αλλα δεν το εμπεδοσε και τα διεκδικησε και αργοτερα, η πιπα της προστυχη με πολυ παθος, ειχαμε καραμελωμα αρκετο και η γλωσσα της να τρεχει και περα απο τα αρχιδια προς τα κατω, προς την κολωτρυπα την οποια δεν αντικρυσε, πιπα ξανα, καραμελωμα ξανα, σταση αν και μικρο κρεβατι καλη προς το μερος μου, γενικα μεχρι στιγμης εβγαζε μια αχορτασια για πουτσο ή απλα εκανε καλα την δουλεια της, αρχισαμε ιεραποστολικα οπου ανοιξε διαπλατα τα ποδια της σαλιονοντας την μουναρα της και πεζοντας με αυτην, πριν μπω τον κολησα πανω της και τον ετριψα αρκετα πριν το βαλω, βγαζοντας ωραιες αισθισιακες φωνουλες, μπηκα και αρχισε να με αγγαλιαζει και να με τραβαει πανω της, 2η προσπαθει να με φιλησει και να προσπαθω να τα αποφυγω και αυτη να με γλυφει τα μουτρα με την γλωσσα της.!! η αναπνοη της μυρηζε ελαφρια τσιγαρο αλλα δεν ηταν τοσο ενοχλητικη, αλαγη αυτη απο επανω και να την παρατηρω να κουνιετε νωχελικα μεχρι να στηθουμε, να τον βαζει μεσα της και να φορμαρετε κανονικα, χωρις να κουνιετε και να ποιανει τα βυζια της, κινησεις καυλωτικες οχι τοσο αχαρες, εδειχνε να το γουσταρει αρκετα, σηκωθηκα ελαφρια να γλυψω τα βυζια της με εποιασε απο το σβερκο και ξαναπροσπαθησε να με φιλισει στο στομα με το ζορι βαζοντας κυριολεκτικα την γλωσσα της μεσα στο στομα μου, η καυλα της στιγμης ηταν απερηγραφτη και ενεδωσα στα καυτα φιλια της, ρουφηχτα, δαγκωματα στα χιλια, με γλωσσα και πολυ παθος, η εκπσερματωση μιας βρηκε να φιλιομαστε τρελααα.!! δεν το καταλαβε οτι τελειωσε οποτε συνεχισε να κουνιετε πανω κατω, οποτε επρεπε να προσποιηθω παααλι.!! την εγυρα προς τα μπροστα σε σταση του λωτου, μια σταση αγαπημενη μου που πολες δεν δεχονται την κινηση, και εκει καπου αγγαλιασμενοι προσοιηθηκα οτι τελειωνω, ζαρωσα και τα ματια οποτε σταματησε και χαμογελαστα μου ειπε γιατι τοσο νωρις...σηκωθηκε ντυθηκε και με καληνυχτησε με ενα τελευταιο φιλι, λεγοντας οτι σκοπευει να μηνει σαλονικα...με το που αποχωρησε κατευθηνθηκα στον νυπτηρα και προσπαθησα να πλυνω το στομα μου, σαν συχασιαρης που ειμαι.!! δεν το συνηθιζω να ανταλαζω φιλια, οι σκεψεις που εκανα με ανακατεψαν αρκετα.! απο την μια στιγμη βρεθηκα απο τον παραδεισο στην κολαση.!! βγενοντας απο το μπουρδελο εκανε ενα ψοφοκρυο, λετε να αρπαξα καμια γριπη.????....εφυγα και πηγα χτυπησα κατι τζωνι και κατι βοτκες για να σκοτωσω τα μικροβια, ωρες αργοτερα η γευση και η αισθηση απο το στομα της ηταν ακομα στο μυαλο μου θετικα...
Εμμα...κοριτσακι που δεν θα ξετρελανει με την εμφανηση της, κοινη κοπελιτσα που θα δεις στο δρομο και θα σου κινησει το ενδιαφερον, χαμογελαστη ομιλιτικη και ευγενικη, γενικα η κοπελα το κατεχει το επαγκελμα και με το παραπανω, προσπαθησε αρκετα θα ελεγα να με ευχαρηστησει, οποιος γουσταρει παθιασμενα φιλια θα τα βρει εδω, η κατασταση ηταν περα για περα gfe, και παραπανω λυσασμενη θα ελεγα για σεξ ή απλα κανει πολυ καλα την δουλεια της, οπως θα επρεπε, εγω θα την ξαναπροτιμησω στο μελον σιγουρα, απλα αυτο που πρεπει να κανει ειναι να μεινει Σαλονικα και να μην την χασουμε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Έμμα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2011
''...και προσπαθησα να πλυνω το στομα μου...''

Μπορεί να βοηθήσει μία ξύστρα για καθαρισμό της γλώσσας.
Χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα της οδοντόβουρτσας, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και μεμονωμένα ως ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος απομάκρυνσης του επιχρίσματος (γλίτσας) της γλώσσας όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα περισσότερα μικρόβια της στοματικής κοιλότητας.
Μετά την πράξη με λίγο νερό ξεπλένουμε το στόμα και κάνουμε τρείς με τέσσερις αποξύσεις, μαλακά, σε όλη την επιφάνεια της γλώσσας, από μέσα προς τα έξω.
Εννοείται, ότι μετά από κάθε πέρασμα ξεπλένουμε την ξύστρα με νερό.
Εάν αυτό συνδυαστεί και με ένα στοματικό διάλυμα είναι super!
To στοματικό διάλυμα μόνο του δεν είναι τόσο αποτελεσματικό
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1