Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Αργά το απόγευμα και πριν γυρίσω σπίτι, είχα προγραμματίσει επίσκεψη στη φυλής και συγκεκριμένα στο διδ 8 κάτω, όπου πριν μερικές μέρες είχα δει την γνωστή Μαρία την γυρολόγο από φωκ19, φυλής 67 κ.α.. Δυστυχώς στη θέση της ήταν η Κάρμεν η μπολονέζ και για να μη τρέχω στο μετάξι, είπα να πάω σε κάποια κοπέλα με καλές υπηρεσίες στην περιοχή της φυλής. Αν και τα τελευταία χρόνια τα γούστα μου είναι αποκλειστικά στις πιτσιρίκες με νεανικά σφιχτά κορμάκια, υπάρχουν φορές (πολύ λίγες βέβαια) που κάνω εξαιρέσεις βεβηλώνοντας και μιλφ κορμιά. Σήμερα επέλεξα ένα κατά τη γνώμη μου gilf, την Αλιόνα, την οποία δεν είχα πάρει ποτέ.

Στο σαλόνι περίμενα μόνος όταν βγήκε η τσατσά και μου ανακοίνωσε ότι δουλεύει η Αλιόνα από ουκρανία, η οποία δουλεύει την εξής ρουτίνα: Βασικό, ελ.στοματικό τελειωτικό, ισπανικό και 69. Η Αλιόνα είναι μιά πόρνη λίγο πάνω απ’τα 50 (προσωπική εκτίμηση), με ξανθά μακριά μαλλιά, καλό κορμί για την ηλικία της, μεγάλα βυζιά με μερική προσθήκη πυριτίου, ωραίες μεγάλες ρώγες σαν σταφύλια, και αφράτη κωλάρα. Έχει τατάρικα χαρακτηριστικά προσώπου και προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι απ’την Ουκρανία (λες και έχει σημασία...). Την είχα ξαναδεί στο παρελθόν και έτσι μετά την παρουσίαση πέρασα κατ’ευθείαν μέσα.

Μετά από 5 λεπτά περίπου, ήρθε κι η Αλιόνα χαμογελαστή, έβγαλε τα βρακιά της και σύρθηκε πάνω στο σώμα μου αρχίζοντας τα φιλιά και τα γλυψίματα απ΄το λαιμό και κατεβαίνοντας όλο και χαμηλότερα, μέχρι που έφτασε στα δάχτυλα του ποδιού τα οποία και έγλυψε, εκπλήσσωντάς με δυσσάρεστα. Πήγε να κάνει το ίδιο και στο άλλο πόδι αλλά δεν την άφησα τραβώντας την προς τα πάνω. Μου έκανε λίγο ισπανικό με τα βυζιά της το οποίο ήταν καλούτσικο και στη συνέχεια ξεκίνησε ακάποτη πίπα. Η πίπα ήταν δυνατή και γρήγορη όπως στις τσόντες, εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει καθόλου με τον τρόπο αυτό, γι’αυτό και της είπα να το κάνει λίγο πιο αργά γιατί με πονούσε. Επίσης πόνο μου προκαλούσε όταν έγλειφε τ’αρχίδια μου γιατί τα ρουφούσε δυνατά. Σε κάποια φάση έριξε ένα γερό φτύσιμο στην πούτσα μου και αηδίασα, άλλα όχι τόσο ώστε να ξεκαβλώσω. Το τσιμπούκι ήταν παρατεταμένο κι Αλιόνα δεν έλεγε να σταματήσει. Υπέθεσα ότι ήθελε να με τελειώσει έτσι (όχι βέβαια λόγω πονηριάς, αλλά λόγω συνήθειας). Όταν της είπα ότι θέλω σεξ παραξενεύτηκε χωρίς να δείξει όμως δυσσαρέσκεια. Η αλιόνα ήταν συνεργάσιμη στις υποδείξεις μου, βελτιώνοντας έτσι λίγο την κατάσταση. Το μοντέλο της «δυνατή πίπα και γλύψιμο αρχιδιών αλά πορνοστάρ και μετά χύσιμο στο στόμα ή λίγο σεξ πρώτα και μετά χύσιμο στο στόμα ή στο σώμα», προσωπικά δεν με ικανοποιεί καθόλου και πάντα θέλω σεξ με τελείωμα μέσα στη γυναίκα. Ασφαλώς δεν κριτικάρω κανέναν που προτιμά τα φτυσίματα και τα χυσίματα.

Πρώτη στάση με εμένα από πάνω, όπου η αλιόνα έκατσε πολύ καλά, αφήνοντας με κάνω βαθιές διευσδύσεις, κρατώντας με σφιχτά. Παράλληλα μου έγλειφε με πολύ ερεθιστικό τρόπο τον λαιμό, ενώ εγώ της έγλειφα το λαιμό και τις ρώγες. Μετά από 2-3 λεπτά ωραίου ρυθμού, άρχισε να μου πιάνει δυνατά τα κωλομέρια περιορίζοντας έτσι την κίνηση μου και επιβάλλοντας τον ρυθμό της. Στη φάση αυτή επειδή υπήρχε καλή ατμόσφαιρα, την γύρισα πισωκολλητό όπου και στήθηκε πολύ καλά κρατώντας όμως μια απόσταση ασφαλείας, η οποία δεν με πείραξε και πολύ γιατί το θέαμα ήταν ικανοποιητικό. Τελείωσα λοιπόν στη στάση αυτή μετά από λίγο με την αλιόνα να μην έχει δείξει κάποιο σημάδι βιασύνης. Με χαιρέτησε χαμογελώντας και αποχώρησε.

Ανακεφαλαιώνοντας να πω ότι το παραπάνω κείμενο δεν ήταν τόσο κριτική, όσο απλά μια κατάθεση της προσωπικής μου εμπειρίας παράλληλα με κάποιες προσωπικές εντυπώσεις που μου δημιουργήθηκαν στην πορεία, οι οποίες προφανώς είναι υποκειμενικές. Η εμπειρία μου λοιπόν ήταν μέτρια, καθώς θέλω διαφορετικά πράγματα από μια γυναίκα και κανείς δεν πρέπει να αποθαρρυνθεί από αυτή την «κριτική»!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2011
H μέση ηλικία είναι μια δύσκολη περίοδος για τις γυναίκες. Τοo old to be sexy, to young to retire.
Αν σκεφθούμε και τις σταρ του Holly-Bolly-wood, που παραμένουν στα αζήτητα από τα τριαντπέντε, η επίσκεψη (και καταβολή του παράβολου) δείχνει αλατρουϊσμό, υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αυτοθυσία Ήταν -αναμφίβολα- μια γερή ένεση τονοτικού στο (ασιδέρωτο) ηθικό της γηραίας εκδιδόμενης, που με άλλον αέρα θα αντικρίζει πια τη θλίψη της καθημερινότητας (και ίσως να μην δακρύσει πριν κοιμηθεί).

Χαρά στο κουράγιο σου που έφτασες ως το τέλος.
Δικαιούσαι τώρα μια πιπινοκάθαρση!
(Στέκομαι στο παράθυρο και ονειρεύομαι την απόδραση)
J
jopino
23 Νοεμβρίου, 2011
Εντάξει η απο κάτω πλευρά της Διδύμου είναι γνωστή μιλφο-οδός.. με ειδίκευση στα τσιμπούκια ενίοτε.. Αλλά η τελευταία σου πρόταση στην κριτικη σου είναι νομίζω η περισσότερο διευκρινιστική, οπότε δεν υπάρχει θέμα...
23 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"H μέση ηλικία είναι μια δύσκολη περίοδος για τις γυναίκες...δείχνει αλτρουϊσμό, υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αυτοθυσία..."
Θυσιάστηκα για να μπορείτε όλοι εσείς να απολαμβάνετε νεανικά κορμιά! (χαχαχα)

"Δικαιούσαι τώρα μια πιπινοκάθαρση!"
Την χρειάζομαι επειγόντως! Να δω πως θα τα βγάλω πέρα βέβαια! 'Εχω αρχίσει να κάνω οικονομίες...κάνω και κάτι μικροκλοπές στη δουλειά... (Ζήκος, "Της κακομοίρας")

"Στέκομαι στο παράθυρο και ονειρεύομαι την απόδραση"
Τυχερέ, έχεις και παράθυρο! Εμένα με έριξαν στο μπουντρούμι, σαν το κόμη Μοντεκρίστο!
D
dirtyliving
23 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

«Δεν αρκεί να σου κάνει ωραίo τσιμπούκι μια γυναίκα.
Πρέπει, επίσης, να είναι μια γυνάικα που να θέλεις να σου πάρει τσιμπούκι»
jopino Χαμόγελο
J
jopino
23 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

«Τυχερέ, έχεις και παράθυρο! Εμένα με έριξαν στο μπουντρούμι, σαν το κόμη Μοντεκρίστο!»
Σε αυτή την περίπτωση, φ α ν τ ά ζ ε σ α ι ένα παράθυρο!
J
jopino
24 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε αυτή την περίπτωση, φ α ν τ ά ζ ε σ α ι μία που θα ήθελες να σου πάρει τσιμπούκι ;)
Π
Πύρκαυλος
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6