Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Η σχέση μου με την Εύα δεν κατάφερε να περάσει το σημερινό crash test.
Συναντηθήκαμε με κακή διάθεση εκείνη, με κακή διάθεση εγώ.

Είχε την ατυχή έμπνευση να σκουρύνει το δέρμα της με τεχνητά μέσα (“solarium”).
Η πάλλευκη επιδερμίδα της θυσιάστηκε στο βωμό των προτύπων ομορφιάς που επιβάλλουν νυχθημερόν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Σκούρυνε, για να τείνει προς τη Riahnna και την Beyonce.
Τα ΜΜΕ, αυτό το μόρφωμα, σφυροκοπούν αδιάκοπα τα μυαλά των ανήμπορων να αντιδράσουν ανθρωπαρίων, με αποτέλεσμα οι λευκοί να θέλουν να μαυρίσουν, οι μαύροι να ασπρίσουν, οι κοντοί να ψηλώσουν, οι ψηλοί να κοντύνουν.
Οι βυζαρούδες κρύβουν τα βυζιά τους, οι άβυζες τρέχουν να τα παραγεμίσουν με προσθετικά.
Η καριόλα η τηλεόραση, το σύγχρονο κρεβάτι του Προκρούστη.
Μπολιάζει τις μάζες με ενοχή και κόμπλεξ.
«Κατανάλωσε!»
«Υπάκουσε!»
«Ο θεός σου είναι τα λεφτά!»

Την είδα βαθειά μέσα στα μάτια.
Μου θύμισε τον Όλεγκ Μπλαχίν.

Έβαψε καροτί μια τούφα απ’ τα μαλλιά της.
Κακέκτυπο πάνκισας.

Με πεοθήλαζε και αισθανόμουν σα να ήμουν στον κουρέα.

Η σχέση μας διήρκεσε 25 νύχτες.
Χρόνος ο πανδαμάτωρ, στο πέρασμά του όλα αλλάζουν, όλα απαλύνονται, όλα καταπραΰνονται, όλα αμβλύνονται.
Μόνο η τέχνη μπορεί να σταματήσει το διάβα του χρόνου, να αιχμαλωτίσει για πάντα μια στιγμή, μια ιδέα, μια αίσθηση.

Οι σχέσεις ξεθωριάζουν προϊόντος του χρόνου και απαιτούν ενέργεια για να διατηρηθούν.

Από σήμερα η Εύα κοσμεί το παρελθόν μου, μαζί με δεκάδες άλλα πρόσωπα της ερωτικής μου ζωής (αναφέρομαι στα πρόσωπα που θυμάμαι).
Από την Εύα απέμεινε μια μνήμη, που θα χαθεί κι αυτή, όταν το σαρκίο μου καταλήξει να είναι συνονθύλευμα λίθων και οστών.

Όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος, καλά και κακά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
104
Πόντοι:
7.783
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, xenitemenipsixi, ZeroTolerance και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2011
Μα γιατί τόσο ρομαντικός αγαπητέ μου? Η κοπέλα απλά προσπαθεί να επιβιώσει.. Το σώμα της υποτάχθηκε στα standards που φυσικά επιβάλλουν τα ΜΜΕ, αλλά ανεχόμαστε και εμείς..
Μιλάμε για κρέας. Μιλάμε για σάρκες και εδώ στο σαιτ...
Τώρα θα πρέπει απλά να την καννιβαλίσουμε..

Είναι η καλύτερη κριτική που έχω διαβάσει στα 5 σχεδόν χρόνια που είμαι στο site.
Τα ειλικρινή σέβη μου...
21 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ότι αρχίζει καλά πάντα τελειώνει με πόνο....
21 Νοεμβρίου, 2011
Ὁ κ. Πύραυλος ὑπερβάλλει.
B
bakalhs
21 Νοεμβρίου, 2011
Τι λέει ο ποιητής....
Μπράβο φίλε μου είσαι σε καλό δρόμο.
Όλο και πιό συχνά τελευταία διαπιστώνω ότι η καλή σεξουαλική υγεία οξυγονώνει τον εγκέφαλο.
21 Νοεμβρίου, 2011
Αγαπητέ ΠΥΡΑΥΛΕ, το γραπτό σου διεγείρει τις αισθήσεις μου γιατί η μοίρα φρόντισε την ίδια μέρα, προφανώς και ώρα, να βιώσω αντίστοιχη κατάσταση με σένα, σε άλλο χώρο...Μόνο που δεν δύναμαι να περιγράψω αυτό που έζησα...Πολλές φορές δεν χωρούν οι στιγμές, τα συναισθήματα, οι σκέψεις σε κάποιες αράδες...Πόσες αλήθειες γράφεις που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Σα να σε ξέρω καιρό...
...και μάλλον ήσουν εσύ μέσα όταν περίμενα στο σαλόνι...
21 Νοεμβρίου, 2011

Πανταχού παρών είσαι ρε τύπε;
Πως γίνεται να τον περιμένεις στο σαλόνι όταν την ίδια στιγμή βιώνεις κάτι ανάλογο σε άλλο χώρο; Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
21 Νοεμβρίου, 2011

Μεσιέ Ρόκαβλον μας τά'κανες τσουρέκια να σε βρίσκουμε σχολιαστή κι επικριτή της κάθε κριτικής! Πάνε και για ύπνο λίγο...το πολύ το bou έχει παρενέργειες...
Όσον αφορά στο σχόλιό σου, το δικό μου συμβάν συνέβη νωρίς το απόγευμα, σε κοντινότατο χώρο, όπου μετά, προσπαθώντας να συνέλθω από αυτό που έγινε με μένα, πήγα στο παρακείμενο μπουρδελάκι και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ήμουν στο σαλόνι την ώρα που έριχνε τίτλους τέλους ο φίλτατος Πύραυλος. Αντιλήφθηκα μια τεταμένη ατμόσφαιρα...
Άντε και μη μου παρεξηγηθείς τώρα.
22 Νοεμβρίου, 2011

Πήρε σειρά ο κ. professorx...
22 Νοεμβρίου, 2011

Σε ποιό σημείο εννοείτε ότι υπερβάλλω, κ. bakalhs;
22 Νοεμβρίου, 2011

"Μεσιέ Ρόκαβλον μας τά'κανες τσουρέκια να σε βρίσκουμε σχολιαστή κι επικριτή της κάθε κριτικής! Πάνε και για ύπνο λίγο...το πολύ το bou έχει παρενέργειες..."

Μπα, μέχρι να μου περάσει εντελώς το κρυολόγημα και ν' αρχίσω τις ασωτείες, θα συνεχίσετε να με τρώτε στη μάπα... αν κι εδώ που τα λέμε, επειδή οι κριτικές είναι το αγαπημένο μου θέμα, μάλλον θα με τρώτε στη μάπα εσαεί, οπότε κοιτάτε να συνηθίσετε Χεχε!

"Άντε και μη μου παρεξηγηθείς τώρα."
Καλά για τέτοιον άνθρωπο μ' έχεις; Τστστστσ... Κακίες, κακίες...
Π
Πύρκαυλος
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2