Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 110 10
Μπουρδέλα
93394
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Μαρι ειναι γυρω στα 20 απο Ρουμανια (Ελληνικα ελαχιστα), μετριου αναστηματος μαυρα μακρια μαλια πιασμενα πισω, με ωραια πιασιματα (ειδικα κοιλιτσα σκετη καυλα) 2.50 + στηθος και αρκετα συμπαθητικο χαμογελαστο προσωπο, εμφανιση γενικα πολυ καυλα. Δεν το σκεφτηκα πολυ, δινω το 10euro και εισερχομαι. Εδω η "suita" ειναι το δευτερο δωματιο δεξια στον διαδρομο, (το φυλαω μονο για Ελληνες μου ειπε η υπηρεσια οταν της ζητησα το πιο καθαρο). Στο δωματιο η Μαρι εδειχνε βιαστικη( λογω Παρασκευης βεβαια, και με την πορτα να ανοιγοκλεινει καθε 20" ηταν φυσικο...), αλλα σε καμια περιπτωση δεν προσπαθησε να μου το μεταδοσει με το να δυσανασχαιτει, η με το να μουρμουραει (τα γνωστα που ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε...). Δεν σε αγχωνει. Απο προκαταρκτικα μονο πιπα γρηγορη και αγαρμπη και με αρκετη δυναμη (λογω Παρασκευης, ειπαμε...) ζητησα ομως ευγενικα αγκαλιτσες και φιλακια και ηταν πολυ προθυμη πολυ δεκτικη και πολυ συνεργασιμη. Τουρμπο σε ελαχιστο χρονο κυριως λογω της εμφανισης της. Ακολουθως στα 4 για λιγο, (καυλωτικη θεα) με πολυ χουφτωμα, απαλο, στις βυζαρες της. Με το ζορι κρατηθηκα και ζητησα "κανονικα", και επειδη ηταν γενικα ευγενεστατη πολυ δεκτικη προθυμη γλυκια μαζι μου, και κυριως πολυ του γουστου μου, γρηγορεψα τον ρυθμο μου και τελειωσα. Ντυθηκε αγκαλιτσες φιλακια, πηγαινε της λεω σημερα Παρασκευη πολυ δουλεια, μπα απανταει "only look" μου λεει η καημενη με παραπονο και εφυγε. Το σχετικο κατηχητικο στην τσατσα περι χρονου και περι του site (117.000 περιπου μελη... αλληλοενημερωση... κλ) αν και δεν με ενοχλησε καθολου, ουτε εμενα αλλα ουτε και οσο περιμενα στην αναμονη, και αποχωρηση προς εργασιαν. Γενικα πολυ καλη επιλογη η μικρη, περασα πολυ καλα και θα ξαναπερασω πολυ καλα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρί
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού