Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 48 10
Μπουρδέλα
70242
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Αντζελα λοιπον, ειναι ενα πολυ μικρο κοριτσακι. 21 ειπε η τσατσα, αλλα δειχνει μικροτερη.
Εκτος απο μικρο ειναι και πολυ αδυνατο. Εχει ομως ενα πολυ γλυκο προσωπακι, που αυτο με εκανε
να περασω.
Αφου συστηθηκαμε, ανεβηκε με τα γονατα στο κρεβατι, κι εγω ορθιος, αρχισαμε αγκαλιτσες.
Ελευθερα πιασιματα παντου, οπου τα χερακια της αποδειχθηκαν πολυ "ατακτα" πιο ατακτα
κι απο τα δικα μου, που οταν εφτασαν στο μουνακι της, εκαναν πισω, γιατι το λιπαντικο
ηταν αφθονο. Σ΄ολη αυτη τη διαρκεια με φιλουσε στο λαιμο, οπως κι εγω. Πολυ καλη αρχη.
Επειτα την ξαπλωσα και συνεχισα να ψαχνω το λεπτεπιλεπτο κορμακι της, χωρις ομως δαχτυλα.
Δυστυχως τα πολυ καλα προκαταρτικα, δεν ειχαν την αναμενομενη συνεχεια. Πιπα πολυ ρηχη,
επιφανειακη, οπου συχνα σταματουσε και τον επαιζε με το χερι.
Της ζητησα να ανεβει απο πανω. Η ιδια ακινητη σχεδον, αλλα επειδη ειναι πολυ ελαφρια
ηταν πολυ ευκολος ο χειρισμος απο μενα. Ξεχασα να πω οτι πριν μπει, πρωτα λαδωσε το ηδη
λαδωμενο μουνακι της, αλλα και το προφυλακτικο. Παρ' ολα αυτα η αισθηση ηταν ικανοποιητικη.
Αδουλευτη γαρ..
Μετα την ξαπλωσα ανασκελα, και και τελειωσα σ΄αυτην τη σταση χαιδευοντας τα πολυ λεπτα
ποδαρακια της.
Η κοπελα δεν ειπε οχι σε τιποτα, και συνεχεια χαμογελουσε, αλλα δεν εκανε και
τιποτα. Καμια πρωτοβουλια στο κρεβατι. Φυσικα δικαιολογιες υπαρχουν, το μικρο
της ηλικιας της και η ελλειψη εμπειριας.
Θα παρακολουθω την εξελιξη της, και πιθανον καποια στιγμη να επανελθω.
Κρινεται αναξεταστεα, αλλα οχι στασιμη.
Εγιναν καποιες αλλαγες στο χωρο, η κουζινα μεταφερθηκε στο πρωτο δωματιο
και μαλλον στην παλια κουζινα μπηκε και ντους, γιατι ακουσα την τσατσα να
το αναφερει στο προγραμμα. Το χαρτι ομως ειναι παντα πανω στο καλοριφερ.
Εκτος απο μικρο ειναι και πολυ αδυνατο. Εχει ομως ενα πολυ γλυκο προσωπακι, που αυτο με εκανε
να περασω.
Αφου συστηθηκαμε, ανεβηκε με τα γονατα στο κρεβατι, κι εγω ορθιος, αρχισαμε αγκαλιτσες.
Ελευθερα πιασιματα παντου, οπου τα χερακια της αποδειχθηκαν πολυ "ατακτα" πιο ατακτα
κι απο τα δικα μου, που οταν εφτασαν στο μουνακι της, εκαναν πισω, γιατι το λιπαντικο
ηταν αφθονο. Σ΄ολη αυτη τη διαρκεια με φιλουσε στο λαιμο, οπως κι εγω. Πολυ καλη αρχη.
Επειτα την ξαπλωσα και συνεχισα να ψαχνω το λεπτεπιλεπτο κορμακι της, χωρις ομως δαχτυλα.
Δυστυχως τα πολυ καλα προκαταρτικα, δεν ειχαν την αναμενομενη συνεχεια. Πιπα πολυ ρηχη,
επιφανειακη, οπου συχνα σταματουσε και τον επαιζε με το χερι.
Της ζητησα να ανεβει απο πανω. Η ιδια ακινητη σχεδον, αλλα επειδη ειναι πολυ ελαφρια
ηταν πολυ ευκολος ο χειρισμος απο μενα. Ξεχασα να πω οτι πριν μπει, πρωτα λαδωσε το ηδη
λαδωμενο μουνακι της, αλλα και το προφυλακτικο. Παρ' ολα αυτα η αισθηση ηταν ικανοποιητικη.
Αδουλευτη γαρ..
Μετα την ξαπλωσα ανασκελα, και και τελειωσα σ΄αυτην τη σταση χαιδευοντας τα πολυ λεπτα
ποδαρακια της.
Η κοπελα δεν ειπε οχι σε τιποτα, και συνεχεια χαμογελουσε, αλλα δεν εκανε και
τιποτα. Καμια πρωτοβουλια στο κρεβατι. Φυσικα δικαιολογιες υπαρχουν, το μικρο
της ηλικιας της και η ελλειψη εμπειριας.
Θα παρακολουθω την εξελιξη της, και πιθανον καποια στιγμη να επανελθω.
Κρινεται αναξεταστεα, αλλα οχι στασιμη.
Εγιναν καποιες αλλαγες στο χωρο, η κουζινα μεταφερθηκε στο πρωτο δωματιο
και μαλλον στην παλια κουζινα μπηκε και ντους, γιατι ακουσα την τσατσα να
το αναφερει στο προγραμμα. Το χαρτι ομως ειναι παντα πανω στο καλοριφερ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού