Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 159 10
Μπουρδέλα
208463
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Αποδείχτηκε ότι ορισμένα δέλα έχουν άμεση επαφή με το σαϊτ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που περιγράφουν εδώ μέσα.Οκ δε λέω τσιγγουνιές δε κάνει και ελέυθερα και χαμόγελα όλα αυτά ναι. Αλλά η τύπισσα δε βλέπεται , σίγουρα προωθείται απο κάποιους που τη διαφημίζουν. Κρεμασμένα δέρματα και και χαλασμένα δόντια . Αηδία. Τα χαμόγελα και τα λοιπά που έχετε τσιμπήσει όλα είναι υπορψεύτικα αυτή κοντεύει να ξεψυχήσει ρε δε το έχετε καταλάβει. Και αποδείχτηκε ότι έχει επαφή με το σαίτ γιατί μου λέει ο καφενειακός γνωστός τσάτσος όταν μπήκα: '' Μεγάλε σε παρακαλώ μόνο μηκάνεις νερά στο πάτωμα'' Πως δε μου είπα δηλαδή ότι κάποιοι παραπονέθηκαν στο σαϊτ για νερά στο πάτωμα. χαχα. Αυτά. Πάντως για την ιστορία στύση και κατάθεση υπήρξε κανονικά όχι για χα΄ρη της αλλά επειδή είμαι ντούρος.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Το γεγονός βέβαια ότι κάποιοι τη βαθμολογούν με εννιάρια και δεκάρια είναι προσωπικό γούστο μεν αλλά παραπλανητικό δε. Εννιάρι και δεκάρι σ' αυτή την ηλικία παίρνει η Belluci ας πούμε.
Τώρα για τα χαμόγελα, ε επαγγελματίας είναι η κοπέλα. Αλοίμονο να ήταν ξινισμένη. Εδώ στα Goodys και μας χαμογελούν.
Και στο κρεβάτι είναι αστέρι, με ειδίκευση στην πίπα. Δυο φορές που την είχα πάρει είχα μείνει ευχαριστημένος. Κακώς δεν αναφέρεις κάτι για τις επιδόσεις της στον τομέα. Το γεγονός ότι τη βαθμολογείς με 5 από που βγαίνει;
Ο μόνος λόγος που την έκοψα είναι επειδή δεν με ικανοποίησε η προσοχή της στην καθαριότητα και είναι και ο μόνος για τον οποίο δεν τη συνιστώ.
Αυτό με τα νερά στο είπε ο τσάτσος επειδή έχουν πρόβλημα με τα υδραυλικά στο εν λόγω μαγαζί, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι νιπτήρες και να πετάγονται τα νερά έξω.