Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επιτέλους την βρήκα!

Τυχαία αλλά την βρήκα. Πιπίνι made in Romania, στάνταρ είναι στα teens της 18-19 δεν ξέρω κάτι τέτοιο πάντως.. μελαχροινό καρέ μαλλάκι, παιδική φατσούλα. Έντονο μακιγιάζ που μου θύμιζε κοριτσάκια που είναι 10-12 χρονών και θέλουν να βαφτούν για παιχνίδι κ επειδή το βλέπουν στις μεγαλύτερες γυναίκες κ τις μιμούνται. Αποτέλεσμα να βάζουν ένα τόνο μακιγιάζ στα μάτια στα μάγουλα τους κτλ. Ε.. κάτι τέτοιο! Είναι αδύνατο το κορίτσι, κάτω από το κανονικό. Το κωλαράκι της είναι ανύπαρκτο! Βυζάκι στητό, γεμάτο, ομορφούλικο καλοσχηματισμένο στρόγγυλο με φανταστική μικρή ρωγίτσα και ευχάριστο μέτριο μέγεθος. Στο δωμάτιο ξεκίνησε με προκαταρκτικά φιλάκια ξεκινώντας από πάνω λαιμό και κατεβαίνοντας πριν ακόμα κιόλας βάζει το προφυλακτικό έδωσε κ 2 φιλιά γλιψίματα δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανε στο γυμνό μήτσο ο οποίος ήταν ήδη στο παρουσιάστε αποδίδοντας τιμές! Ήρθε από πάνω μου στην αρχή αλλά αλλάξαμε σχετικά γρήγορα σε μπροστά και πισωκολλητό μέχρι το τέλος. Ήμουνα αρκετή ώρα μέσα κ ευχαριστήθηκα πολύ. Από μπροστά βλέποντας την φατσούλα της ήταν μαγεία κ στο πισωκολλητό πάλι πολύ όμορφα, το δωμάτιο είχε καθρέφτες παντού και ήτανε κ γαμώ! Επίσης όσο ήταν από πάνω μου φιλούσε κ το λαιμό μου! Καμία δυσανασχέτιση σε αλλαγή στάσεων ή θέμα χρόνου η κοριτσάρα. Πέρασα πολύ όμορφα με ένα σουπερ πιπινάκι! Η τσατσά είναι ρισπέκτ! Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού