Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 108 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Παρατήρηση: Επηρρεασμένος απ'το μοντέλο Jopino, να πω ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλείψει τις 2 παραγράφους ανάμεσα στους αστερίσκους.

Επίσκεψη την κυριακή το βραδάκι στο βρωμερό αυτό ημιυπόγειο, το οποίο εκείνη τη στιγμή φιλοξενούσε γύρω στα 15 άτομα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αφόρητη από τσιγαρίλα και ποδαρίλα, καθώς μερικοί αρνούνται πεισματικά να φορέσουν παπούτσια ακόμα και σε χειμωνιάτικες συνθήκες, λες και τα παπούτσια είναι κάποιο είδος σατανικού προϊόντος. Όταν εμφανίστηκε η κοπέλα ανακοινώθηκε βασικό πρόγραμμα και 69 στα 15 και το κοπάδι αποχώρησε αφήνοντας με μοναχό μου.

Η Τζουλιάννα είναι μια μελαχρινή αδύνατη κοπέλα με μαύρα κοκάλινα γυαλιά, καλλίγραμμο σώμα, μεσαία προς μεγάλα χειροποίητα βυζιά από σιλικόνη και ωραίο μικρό κωλαράκι. Ο homosexual τσάτσος μου είπε ότι: «αν θες να γαμήσεις και δεν ήρθες μόνο για μάτι, πέρνα και αν δεν περάσεις καλά θα σου γυρίσω πίσω τα λεφτά». «Θέλω να γαμήσω», απάντησα με σοβαρό ύφος. Έδωσα τα 15 και πέρασα στο δωμάτιο.
Όση ώρα ξεντυνόμουν, σκεφτόμουν ότι η Τζουλιάνα μου θύμιζε πολύ τον τύπο της κουλτουριάρας γκόμενας που γνώρισες κάποτε (πριν την εποχή του ευρώ, των κινητών και των πάκηδων) σε κάποιο φοιτητικό σεμινάριο σκηνοθεσίας. Όσο κι αν προσπαθούσες να την κερδίσεις μιλώντας της για Παζολίνι και Τεσιγκαχάρα, αυτή πάντα προτιμούσε τον τύπο που άκουγε μόνο μουσική απ΄τον αμαζόνιο και φορούσε τραγιάσκα με κασκόλ ακόμη και το καλοκαίρι, ενώ εσύ φορούσες επί 2 βδομάδες συνεχόμενα το λιωμένο μπλουζάκι των Led Zeppelin.

Όταν ξεντύθηκα ξάπλωσα στο κρεβάτι όπου ένιωσα αμέσως έναν ερωτισμό να με συνεπαίρνει πιθανότατα απ’την μυρωδιά ιδρωτίλας του μαξιλαριού και του κουραδί λεκέ στη μέση του σεντονιού. Όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι, με εμένα να νιώθω πολύ αισθησιακά και το πέος μου να έχει το ιδανικό μέγεθος εκκίνησης κάτι που θα εξασφάλιζε μια δυνατή και διατρητική στύση. Ξαφνικά σηκώθηκα και κατευθύνθηκα στον καθρεύτη για να εξακριβώσω ότι ειχα την απαραίτητη γοητεία για την περίσταση. Το θέαμα που αντίκρυσα δεν με απογοήτευσε...ήμουν σαν πούτσα με μύτη και αυτιά! Ξαναγύρισα στο κρεβάτι να ξαπλώσω, γεμάτος αυτοπεποίθηση, ώσπου έκανε την εμφάνισης της η Τζουλιάνα...
Στο δωμάτιο την ρώτησα το όνομα της και μου απάντησε Τζούλια ενώ έβγαζε το στρινγκ της (την καταχωρώ ως Τζουλιάνα γιατί έτσι την έχω συνηθίσει από άλλες παρουσιάσεις και αναφορές). Η Τζουλιάνα ξάπλωσε δίπλα μου, οπότε έπιασα κατευθείαν δουλειά αρχίζοντας να την φιλάω τρυφερά στο πρόσωπο και στο λαιμό κατεβαίνοντας όλο και παρακάτω. Της άνοιξα τα πόδια και πήγα να την γλύψω αλλά με σταμάτησε αφού πρώτα είχα πάρει μια μικρή ποσότητα αλοιφής στο στόμα μου. Ήταν γευστικότατη σαν σιρόπι του βήχα! Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παρατήρησα ότι έχει πολύ όμορφα δάχτυλα χεριών και ποδιών ενώ η υφή του δέρματος είναι ικανοποιητική σε απαλότητα.

Στη συνέχεια μου φόρεσε καπότα και ξεκίνησε μια καλή πίπα χαϊδεύοντας παράλληλα τ’αρχίδια μου. Κατά τη διάρκεια της πίπας την χάιδευα παντού αλλά μόλις πήγα να τρίψω το μουνάκι της με σταμάτησε ευγενικά. Η διάρκεια της πίπας ήταν ικανοποιητική οπότε και ξάπλωσε για να ξεκινήσει το γ’ μέρος της πράξης. Δυστυχώς εκτός από την κρέμα που είχε ήδη στο μουνί της, πασάλειψε και τον πούτσο μου με μια αρκετά γενναία δόση, τόση που θα μπορούσες να φτιάξεις μπεσαμέλ για παστίτσιο! Μπήκα μέσα της και όπως αναμενόταν η αίσθηση ήταν πολύ μέτρια.

Έμπαινα αργά μέσα της φιλώντας την παράλληλα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα μπράτσα της. Αυτή με είχε αγκαλιάσει ενώ είχε τυλίξει και τα πόδια της επίσης, πάνω στους γλουτούς μου για να μην κάνω μεγάλες παλινδρομήσεις. Στη στάση αυτή και επειδή ήμασταν πολύ κοντά άρχισα να της ψιθυρίζω τρυφερά ερωτόλογα στο αυτί οπότε και πιάσαμε ταυτόχρονα τα γέλια! Ήταν ωραία σ’αυτή τη στάση αλλά δεν θα τελείωνα ούτε σε μια ώρα με τον τρόπο αυτό. Τη γύρισα για πισωκολλητό όπου αν και πήρε μέτρια στάση το θέαμα ήταν εκπληκτικό οπότε και δεν με ενόχλησε πολύ. Όση ώρα έμπαινα μέσα της τη φιλούσα στην πλάτη και στα πλευρά ενώ αυτή πρόσεχε να μην μπαίνω πολύ βαθιά. Το τέλος ήρθε μετά από 3-4 λεπτά σ’αυτή τη στάση, φτάνοντας συνολικά τα 12-13 λεπτά.

Η Τζουλιάνα κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης δεν έδειξε καθόλου σημάδια βιασύνης και ήταν αρκετά γλυκιά και ευχάριστη. Αρνητικό ήταν το γεγονός της υπερβολικής χρήσης τζελ. Μόλις ντύθηκε με αποχαιρέτησε μ’ένα γλυκό χαμόγελο και αποχώρησε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζουλιάνα
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2011
Αν κρίνω από την ενδυματική περιγραφή σου, πρέπει να είχες μεγάλο σουξέ στις γκόμενες της ΚΝΕ εκείνη την εποχή!
Πάντως, μου κάνει εντύπωση φίλτατε το ότι δεν έδειξες να συνεπαίρνεσαι ιδιαιτέρως από τα ωραία κανόνια της Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
14 Νοεμβρίου, 2011
Kαλογραμμένη με σωστές δόσεις ειρωνίας και χιούμορ!
Έπιασε τόπο και η δπάνη των 15 ευρώ.

«Επηρρεασμένος απ'το μοντέλο Jopino»: Αυτό αποδεικνύει ότι ακολουθείς τον ορθό δρόμο, την ευθεία οδό (χα, χα)!!
J
jopino
(Updated: 14 Νοεμβρίου, 2011) 14 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σουξέ δυστυχώς δεν είχα γιατί δεν ασπαζόμουν δογματικά τις ιδέες καμιάς πολιτικής ή κομματικής ιδεολογίας, ήμουν και είμαι απλά ένας γερο-ροκάς...χαχα
Ξέχασα να αναφέρω στην κριτική ότι τα σιλικονούχα δεν μου αρέσουν. Κάποιες κοπέλες, ελάχιστες βέβαια, έχουν κάνει εξαιρετικές δουλειές. Τα βυζιά της συγκεκριμένης δεν ήταν και τόσο καλά σε αίσθηση οπότε δεν ασχολήθηκα και πολύ μ'αυτά!
D
dirtyliving
14 Νοεμβρίου, 2011

"Αυτό αποδεικνύει ότι ακολουθείς τον ορθό δρόμο, την ευθεία οδό"
χαχαχαχα

Άξιζαν τα λεφτά όντως. Ενδεχομένως να υπάρξει και 2η φορά, εκεί όπου ολα μπορούν να συμβούν...χαχαχα (δεν εννοώ κάτι παράνομο)
D
dirtyliving
15 Νοεμβρίου, 2011

Μα τα σιλικονούχα είναι ωραία όταν φαίνονται ότι δεν είναι αληθινά. Αν πετύχει πολύ η επέμβαση τότε καταφέρνει να μην είναι τίποτα απ' τα δύο Χαμόγελο
Π
Πύρκαυλος
15 Νοεμβρίου, 2011
Γαμω τα κειμενα....
Ωραιος!
15 Νοεμβρίου, 2011
Πραγματικά συμφωνώ με όλους τους από πάνω, πολύ καλογραμμένο κείμενο και με ωραίο χιούμορ.
15 Νοεμβρίου, 2011

Ροκ προσπαθώ όσο μπορώ να τ'αποφεύγω τα πυρίτια. Πρέπει να έχει κάτι άλλο πολύ καλό πάνω της μια κοπέλα, για να αντισταθμίζει την κακή αίσθηση που μου αφήνει το σίλικον στήθος.
D
dirtyliving
15 Νοεμβρίου, 2011
kosamf και aoratos2010, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
D
dirtyliving
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9