Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 77 10
Μπουρδέλα
80329
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χριστίνα, γυφτάκι 24 ετών δήλωσε, ομορφούλα στο πρόσωπο για τα γούστα μου, καλό σώμα, μελαχροινή έως φούμο..
Πήγα κατά τις 13.30, το δωμάτιο μεγάλο, σχετικά καθαρά τα σεντόνια, το περίμενα χειρότερο
Προκαταρκτικά δεν έκανε, δεν ήθελα κιόλας, ξεκίνησε με πολύ έντονη πίπα ακα, της είπα να χαλαρώσει όπως και έκανε.
Μετά από κανά 4λεπτο την γύρισα ιεραποστολικά για κώλο, ζόρια, δεν έμπαινε - πονούσε, μου ζήτησε να της το βάλω πισωκολλητό, που όντως μπήκε δύσκολα πάντως.
Σφυροκόπημα (δυνατό) χωρίς παράπονα,συνολικά 10λεπτο, αρχικά στα τέσσερα, μετά όπως ήταν τη ξάπλωσα μπρούμητα όπου και τελείωσα.
Η τσατσά δεν ενόχλησε, παρότι είχε κόσμο έξω.
Για 15 ευρώ τη θεωρώ τίμια πρόταση.
Πρώτη μου κριτική, καλορίζικος
Πήγα κατά τις 13.30, το δωμάτιο μεγάλο, σχετικά καθαρά τα σεντόνια, το περίμενα χειρότερο
Προκαταρκτικά δεν έκανε, δεν ήθελα κιόλας, ξεκίνησε με πολύ έντονη πίπα ακα, της είπα να χαλαρώσει όπως και έκανε.
Μετά από κανά 4λεπτο την γύρισα ιεραποστολικά για κώλο, ζόρια, δεν έμπαινε - πονούσε, μου ζήτησε να της το βάλω πισωκολλητό, που όντως μπήκε δύσκολα πάντως.
Σφυροκόπημα (δυνατό) χωρίς παράπονα,συνολικά 10λεπτο, αρχικά στα τέσσερα, μετά όπως ήταν τη ξάπλωσα μπρούμητα όπου και τελείωσα.
Η τσατσά δεν ενόχλησε, παρότι είχε κόσμο έξω.
Για 15 ευρώ τη θεωρώ τίμια πρόταση.
Πρώτη μου κριτική, καλορίζικος
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Και πολύ χρήσιμη κριτική μάλιστα!
Καλώς ήρθες
Μεταφράζεται και ως Φανατικός Κυνηγός Ροδέλας!