Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 224 10
Μπουρδέλα
239574
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επίσκεψη Κυριακή πρωί 13/11 στον εν λόγο οίκο.
Η ευγενική κυρία της υποδοχής παρουσίασε την Μαργαρίτα 20 χρονών από Ρουμανία είπε , ( εμένα μου φάνηκε από Αλβανία )
Μελαχρινή ,λεπτή , όμορφη , με στητό βυζάκι ,ωραίο κωλαράκι και μεγάλα μπλε μάτια.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε και κωλαράκι , το οποίο δεν τίμησα αφού δεν είναι στις προτιμήσεις μου – απλά το αναφέρω για τους ενδιαφερόμενους συναγωνιστές ( γεια σου Πύρκαυλε
).
Έδωσα το μπλε εισιτήριο και πέρασα στο δωμάτιο .
Σε μερικά λεπτά ήρθε και η Μαργαρίτα .
Στις πρώτες κουβέντες για να σπάσει ο πάγος απαντούσε τυπικά , όπως τυπικά ήταν και τα χαδάκια που ακολούθησαν.
Πέρασμα σκούφου με το στόμα σε μισοφιαγμένο εργαλείο και μέτρια πίπα για 1 λεπτό.
Συνέχεια με εναλλαγή 2-3 στάσεων και τελείωμα με ιεραποστολικό .
Δεν είναι το στιλ της ξεπέτας αλλά υπήρχε μια τυπικότητα στον τρόπο που απαντάει , πχ στα κομπλιμέντα που της έκανα . Σαν συμπεριφορά έμοιαζε με την Τάνια από Φ69 , η με την Βίκυ Φ71 επάνω , αλλά χωρίς να έχει την εμπειρία τους .
Δεν με ενθουσίασε …..
Καλές βόλτες σε όλους ..
Η ευγενική κυρία της υποδοχής παρουσίασε την Μαργαρίτα 20 χρονών από Ρουμανία είπε , ( εμένα μου φάνηκε από Αλβανία )
Μελαχρινή ,λεπτή , όμορφη , με στητό βυζάκι ,ωραίο κωλαράκι και μεγάλα μπλε μάτια.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε και κωλαράκι , το οποίο δεν τίμησα αφού δεν είναι στις προτιμήσεις μου – απλά το αναφέρω για τους ενδιαφερόμενους συναγωνιστές ( γεια σου Πύρκαυλε
![Χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smile2.png)
Έδωσα το μπλε εισιτήριο και πέρασα στο δωμάτιο .
Σε μερικά λεπτά ήρθε και η Μαργαρίτα .
Στις πρώτες κουβέντες για να σπάσει ο πάγος απαντούσε τυπικά , όπως τυπικά ήταν και τα χαδάκια που ακολούθησαν.
Πέρασμα σκούφου με το στόμα σε μισοφιαγμένο εργαλείο και μέτρια πίπα για 1 λεπτό.
Συνέχεια με εναλλαγή 2-3 στάσεων και τελείωμα με ιεραποστολικό .
Δεν είναι το στιλ της ξεπέτας αλλά υπήρχε μια τυπικότητα στον τρόπο που απαντάει , πχ στα κομπλιμέντα που της έκανα . Σαν συμπεριφορά έμοιαζε με την Τάνια από Φ69 , η με την Βίκυ Φ71 επάνω , αλλά χωρίς να έχει την εμπειρία τους .
Δεν με ενθουσίασε …..
Καλές βόλτες σε όλους ..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1