Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 153 10
Μπουρδέλα
155291
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μεταξι, περιπου 10.00 μμ. ΣΟΚ!!! Στους 50 οι 40 Ινδοπακια τα 5 Αλβανα και μονο 5 απο εμας. Τα τρια ερωτηματα. α. Βουλιαξαμε? β.Αποδημησαμε? γ. Τα Πακια που βρισκουν λεφτα? Στα πιο πολλα σπιτια ο μονος που ελεγε καλησπερα στην αναμονη ημουν εγω. Αρχισα να τρομαζω. Ενιωθα μεταναστης στο Πακισταν. Any way, εξερευνηση νεου target. Ρουμανονταρντανοειδες μωρο η Μαρια. Μεγαλη καυλα για τα γουστα μου. Ψηλη μαυρο μακρυ μαλι προσωπο ομορφο, φαρδια πλατη και κωλος, στηθος 0,5. Αρχισα ηδη να την φαντασιωνομαι στα 4. Δινω το 10 EURO (το 10euro κερδιζει συνεχεια ποντους ενεκα της κρισης) και κατ ευθειαν στην σουιτα το δωματιο 3, τελευταιο στον διαδρομο, παντα το πιο καθαρο. Την περιμενα ορθιος αγκαλιτσες και φιλακια, προθυμη. Εχοντας γινει πετρα με αυτα τα ολιγα, η κοπελα μου δειχνει το κρεβατι. Εκει ακριβως παθαινω σοκ. Η Μαρια κατι λεει στα Ρουμανικα, δεν γνωριζει ουτε μια Ελληνικη λεξη. Απο κει και περα καταλαβα γιατι ο πυργος της Βαβελ δεν τελειωσε ποτε. Μπορεις να γαμας μια αλλοδαπη με σπαστα Αγγλικα, και ταυτοχρονα να της εξηγεις ποσες και ποιες συγκοινωνιες πρεπει να παρει για βρεθει απο το Μαρουσι στο Μπραχαμι? Ημουνα συνεχως "επανω κατω", "καυλα ξενερωμα". Ειναι και απειρη στενη και χωρις πολυ κρεμα και ειχα και το θρασος να με οδηγησει αυτη μεσα της. Εκει που καυλωνα με χαδακια και φιλακια, οταν της ζηταγα να το βαλει μεσα δεν καταλαβαινε αρχικα, δεν ειχε και την πειρα, αστοχουσε, ξενερωνα και μου επεφτε. Αφου περασε η ωρα, ειχα αγχωθει κι ολας, και ενω ετοιμαζομουνα να χυσω σε μια τελευταια απελπιδα προσπαθεια με πιπα, την φωναξε η τσα τσα. Εντρομη και με λιγη δοση ενοχης, η κοπελα μου εγνεψε οτι πρεπει να φυγει. Της ειπα δεν πειραζει (αντε να της εξηγησεις). Πιστευω οτι με τον καιρο οταν μαθει τα απαιτουμενα Ελληνικα και αποκτησει λιγη πειρα, η μικρη θα διαπρεψει. Η τσατσα ειναι η ιδια που στο ιδιο σπιτι πριν απο δυο χρονια, ειχε φωναξει την Ειρηνη την βυζαρου, και ενω μετραγα μαζι της πανω απο 40 επισκεψεις σε διαφορους οικους, δεν ξαναπατησα ποτε, και εκτοτε δυστυχως την ψαχνω ματαια μεχρι σημερα. Η Ειρηνη φυσικα μου ειχε πει να την αγνοησω, αλλα οταν σπαστεις.... Φευγοντας εξηγησα στην κυρια, οτι υπαρχουν δυο ειδων πελατες. Αυτοι που βγαινουν μια φορα το εξαμηνο και στις 30 πασαρελες ο ενας περναει στο δωματιο και βγαζουν καλους στο περπατημα και αυτη και η κοπελα, και η δευτερη κατηγορια σαν κι εμενα που γαμαμε απο 2 εως και 5 φορες την βδομαδα, και τα δωματια ειναι γεματα και απ εξω λιστα αναμονης. Η πρωτη κατηγορια φυσικα ερχονται ετοιμοι να εκραγουν και δεν χρειαζονται πολυ χρονο. Για να κερδισεις ομως την δευτερη κατηγορια, χρειαζονται καλα προκαταρκτικα και οχι αγχος. Εδειξε να συμφωνει. Θα δουμε την επομενη φορα, γιατι σιγουρα θα υπαρξει, το μωρο με αναστατωσε υπερβολικα και εχει γλυκα και διαθεση. Δρομο για στανταρακι (ακολουθει κριτικη ΚΟΛΩΝΟΥ 47).
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2011
Φίλε μου γιατί σοκαρίστηκες απ'την κατάσταση στο μετάξι; Είναι αρκετά χρόνια έτσι τα πράγματα. Της τσατσάς καλά της είπες απλά πιστεύω ότι είτε μιλούσες σε άνθρωπο είτε σε πλαστικό φρούτο ένα και το αυτό είναι! Φίλε μου την Ειρήνη την γνώριζα, με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να θέλω να πετάξω μαλακία, κάποιο μέλος νομίζω είχε πει ότι της συνέβει κάτι μοιραίο! Αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας τα μοιραστεί μαζί μας.
D
dirtyliving
12 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δυστυχως το μοιραιο ειναι αληθεια. Καποιο μελος (δεν λεω ονομα γιατι μου εστειλε προσωπικο μηνυμα) μου εγραψε οτι η Ειρηνη δεν ειναι πλεον μεταξυ μας. Πεθανε πριν απο 6 μηνες στον υπνο της απο ανακοπη. Απο χτες που το εμαθα ειμαι πολυ στεναχωρημενος γιατι η Ερηνη δεν ηταν απλα ιερεια στην δουλεια της. Πανω απο ολα ηταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ειχα χαθει ενα διαστημα επειδη ειχα μια σχεση σοβαρη που ομως παρουσιαζε προβληματα . Η Ειρηνη αντι να εκμεταλευθει την κατασταση, μου ειπε να μην βιαστω και να οδηγηθω σε λαθος συμπερασματα, και επι πλεον μου εδοσε καποιες συμβουλες για να προσπαθησω να σωσω την σχεση. Ποια αλλη θα το εκανε αυτο.... Για τετοιο πλασμα μιλαμε.... Ειρηνη μου να ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει. Οσο ζω θα σε εχω μεσα στην καρδια μου.
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
13 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δεν γνωριζα αυτη την κοπελλα αλλα συγκλονιστικα με αυτα που εγραψες. Κριμα οταν χανεται ενας καλος ανθρωπος ετσι αδικα. Τουλαχιστον καποιοι θα την θυμουνται απο εδω μεσα...
vaglis
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3