Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 86 10
Μπουρδέλα
63833
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Αλεξάνδρα είναι ένα μελαχρινό πιπίνι (γύρω στα 20?) από την Ρουμανία. Κανονικό ύψος, μικρό στήθος, καλό ποπάκι, και με ωραία σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Πρόσωπο μέτριο αλλά συμπαθητικό, μάλλον κάπως βουκολικό. Ίσια μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους. Στο σαλόνι απολύτως μαζεμένη, άβουλη, αγέλαστη. Όταν πήγα στο μαγαζί τσατσά δεν υπήρχε, αλλά σε λίγο κατέβηκε από το πάνω (αδελφό) μαγαζί ένας αλλοδαπός γύρω στα 25 και έκανε αυτός καθήκοντα τσάτσου! Άρρεν αλλοδαπό τσάτσο δεν θυμάμαι να είχα ξανασυναντήσει. Ανακοινώθηκε πλήρες πρόγραμμα όλα με σκουφάκια.
Στο δωμάτιο η Αλεξάνδρα ήρθε πολύ σύντομα, αμίλητη γδύθηκε με την ησυχία της, και άρχισε με κάτι υποτυπώδη χάδια. Για να είμαι ειλικρινής άρχισα να σκέφτομαι ότι ήταν λάθος η επιλογή μου. Μου έκανε μια μέτρια πίπα με σκουφί, και μετά ξεκινήσαμε τον αγώνα. Και ω το θαύμα! Με το που τον έβαλε στο νινάκι της και άρχισαν οι παλινδρομήσεις, ξαφνικά το κορίτσι ζωντάνεψε και άρχισε να συμμετέχει αρκετά ενεργά, με περιποίηση προς εμένα και αληθοφανή βογγητά, σαν να της άρεσε πολύ η φάση. Αρκετά καυλωτική θα έλεγα. Άριστα μέχρι εδώ. Κάποια στιγμή της ζήτησα την πίσω πόρτα. Δέχτηκε χωρίς αντίρρηση. Την πήρα σε δύο στάσεις, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν το απολάμβανε πλέον και όλα γίνονταν από ανάγκη. Από πίσω πάντως ήταν πολύ στενή και χρειαστήκαμε διπλή ενίσχυση λιπαντικού. Στα συν και το καθαρό δωμάτιο (τυχερός ήμουν). Συνολικά ήταν μια αξιομνημόνευτη συνεύρεση γιατί ήταν με μια νέα όμορφη άνετη και φυσιολογική κοπέλα. Αν την ξαναπετύχω θα επιδιώξω νορμάλ πακέτο που είναι και το φόρτε της.
Στο δωμάτιο η Αλεξάνδρα ήρθε πολύ σύντομα, αμίλητη γδύθηκε με την ησυχία της, και άρχισε με κάτι υποτυπώδη χάδια. Για να είμαι ειλικρινής άρχισα να σκέφτομαι ότι ήταν λάθος η επιλογή μου. Μου έκανε μια μέτρια πίπα με σκουφί, και μετά ξεκινήσαμε τον αγώνα. Και ω το θαύμα! Με το που τον έβαλε στο νινάκι της και άρχισαν οι παλινδρομήσεις, ξαφνικά το κορίτσι ζωντάνεψε και άρχισε να συμμετέχει αρκετά ενεργά, με περιποίηση προς εμένα και αληθοφανή βογγητά, σαν να της άρεσε πολύ η φάση. Αρκετά καυλωτική θα έλεγα. Άριστα μέχρι εδώ. Κάποια στιγμή της ζήτησα την πίσω πόρτα. Δέχτηκε χωρίς αντίρρηση. Την πήρα σε δύο στάσεις, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν το απολάμβανε πλέον και όλα γίνονταν από ανάγκη. Από πίσω πάντως ήταν πολύ στενή και χρειαστήκαμε διπλή ενίσχυση λιπαντικού. Στα συν και το καθαρό δωμάτιο (τυχερός ήμουν). Συνολικά ήταν μια αξιομνημόνευτη συνεύρεση γιατί ήταν με μια νέα όμορφη άνετη και φυσιολογική κοπέλα. Αν την ξαναπετύχω θα επιδιώξω νορμάλ πακέτο που είναι και το φόρτε της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Όχι ρε τύπε μην τις κακομαθαίνεις!