Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ωρα 10.15 μμ. Η Φυλης ερημο τοπιο. Ακριβεστατος αντικατοπτρισμος της "κρισης". Εντονο ψυχοπλακωμα. Που διαθεση για νεες ανακαλυψεις. Παμε στα σιγουρα σκεπτομαι. Ανεβαινω τη σκαλα ανοιγω την πορτα και μπαινω στο σαλονι. ΑΔΕΙΟ.... Οι πορτες των δωματιων ολες ανοιχτες... Αστραπιαια μου περνανε απο το νου οι παλαι ποτε εποχες που περιμενα παντα ορθιος, και τα δωματια φουλ και την τσα τσα να χτυπαει ευγενικα πορτες, να συντομευει αυτος που τελειωσε, για να περασει ο επομενος. Λιστα αναμονης στο σαλονι για το Χριστινακι. Την Χρστινα την βλεπαμε ελαχιστα στο σαλονι, ετρεχε και δεν εφτανε... Χθες μου εκανε sex show κουνηματα για να περασω στο δωματιο. Μου "σφιχτηκε η καρδια"... Κοιτα λεω που μας καταντησανε. Μπαινω στο δωματιο και μετα απο λιγο και η Χριστινα. Μεσα σε λιγο χρονο με κανει να τα ξεχασω ολα. Ξαφνικα βρισκομαι σε δωματιο ξενοδοχειου καπου πολυ μακρια, με την τελεια γυναικα που κοβει φλεβες για παρτυ μου, και ετοιμαζομαστε να παντρευτουμε. Ατελειωτες σφιχτες αγκαλιες ατελειωτα φιλια στο ορθιο, ουτε και θυμαμαι για ποση ωρα. Ακολουθως στο κρεβατι με αγκαλιες και φιλια σε ολο το κορμι μου. Αργα αργα περναμε στην επομενη διασταση... sex. Πιπα αργη αισθησιακη με σκουφακι και το σωμα της να μην ξεκολαει απο το δικο μου, να μου μεταδιδει ανα πασα στιγμη την ζεστασια της. Εγω να χαζευω το στριγκακι της, και να χαιδευω και να φιλαω το υπεροχο και στρουμπουλο κωλαρακι της. Απολυτη ηδονη. Στησιμο στα 4 για να χαζεψω λιγο ακομα το κωλαρακι της οσο μπορουσα να κρατηθω και τελος "κανονικα" ωσπου ηρθε το τελος. Το απολυτο gfe. Με μεγαλη ευγενεια και υπομονη, περιμενε να κανω εγω την πρωτη κινηση να σηκωθω απο επανω της. Φευγοντας επιστροφη και παλι στο σημερα. Ειπα καληνυχτα και πεταγεται το Χριστινακι απο την κουζινα, με φιλαει και μου λεει ευγενικα να ξανα περασω, κατι που ουτε κατα διανοια χρειαζοταν στο παρελθον. Κριμα για αυτην την Ιερεια που εχουμε πραγματικα λατρεψει, (μετραει 110 κριτικες διθυραμβους-επη μεχρι σημερα, νομιζω δεν ειναι τυχαιο) δεν της αξιζει αυτη η παλιοκατασταση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
46
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2011
Πες τα ρε φίλε,η κοπέλλα είναι τρελλό στάνταρ...Κάθε φορά μαζί της είναι φοβερή...
10 Νοεμβρίου, 2011
Καλά αυτήν μην την κλαις, εμάς να δούμε σε λίγο. Πάντως αν είναι τόσο καλή ίσως απατήσω την
πολυ-αγαπημένη Λίντα για νέο κοκό (λολ).
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2