Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Από καιρό μου είχε καρφωθεί στο μυαλό να κάνω ένα διπλό... Αλλά δεν είχα συναντήσει ζευγάρι που να μου κάνει το "κλικ"... Μέχρι που μπήκα στον εν λόγω οίκο... Καταρχάς οι κοπέλες δεν μου έδωσαν την εντύπωση για διεκπαιρεωτικές στο σαλόνι και εμφανισιακά μου άρεσαν οπότε αφού έφυγαν οι άλλοι μόλις τις είδαν επέλεξα να περάσω στο δωμάτιο. Η Μαρία είναι πιο κοντούλα αλλά με ωραίο σγουρό μαύρο μαλλί, η Άννα Μαρία είναι πιο ψηλή, καστανή με λίγο πιο κοντό ίσιο κούρεμα.. Από σώμα και πρόσωπο πάντως είναι ωραίες και οι 2.
Στο δωμάτιο είναι τέλειες και οι 2, αφού κατευθείαν κατάφεραν από την φάση των προκαταρκτικών να με κάνουν "πύραυλο". Μετά από ένα τέλειο στοματικό και από τις 2 τους η συνεύρεση συνεχίστηκε με τα κορίτσια να καίνε στην κυριολεξία και το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο. Νιώθω τυχερός που άντεξα και δεν τελείωσα από την πρώτη στάση μιας και η συμμετοχή και των 2 ήταν έντονη.

Με την πρώτη ευκαιρία θα τις ξαναεπισκεφτώ....

Υ.Γ. Το 9 στον χώρο μπαίνει λόγω του ότι θα προτιμούσα πιο δυνατό φωτισμό κ όχι για άλλο λόγω καθαριότητας π.χ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Άννα Μαρία
Σπουδαίος
61
Πόντοι:
3.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική