Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 569 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επισκεψη ξημερωματα σαββατου προς κυριακη στις 01.15 κ μιας που δεν ειχα δει τιποτα καινουργιο ειπα να περασω με την βικτορια ξανα(3η φορα)αφου την δευτερη φορα ηταν αρκετα βελτιωμενη σε σχεση με την πρωτη.ηταν η τελευταια φορα αν κ θα ηθελα να την παρω παρτουζα μαζι με την γιαννα ,κατι στο οποιο ηταν εντελος αρνητικη(σε συμμετοχη σε παρτουζα ,κατι που μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα διαφορετικη πληροφορηση...)στο δωματιο δεν ειχε χαρτι υγειας κ ο προηγουμενος ειχε αφησει την καποτα πανω στο κονωδινο πραγμα που φανερωνει οτι η τσα τσα δεν κανει την δουλεια της ,
ερχεται η βικτορια της λεω να φερει χαρτι κ φερνει δυο ρολα , βγαζει τα εσωρουχα της κ ξαπλωνει στο κρεβατι ,την ρωταω αν ειναι κουρασμενη κ εντελος βαριεστημμενα μου απανταει οχι , αρχιζω να την φιλαω στο λαιμο στης βυζαρες της κ κατεβαινα προς τα κατω οταν παω να της γλυψω το μουνι μου λεει οχι πολυ κρεμα..της απανταω βγαλτην , νευριασμανα περνει χαρτι κ σκουπιζεται , αρχιζω να την γλυφω κ αυτη εχει μηνει με τα χερια κ τα ποδια ανοιχτα χωρις να αντιδραει σε τιποτα , ξενερωσα σταματησ κ της λεω γλυψε εσυ , αρχισε να μου τον παιζει χωρις να γλυφει....της ειπα οτι αν ηθελα να τραβηξω μαλακια θα το εκανα κ στο σπιτι αλλα δεν καταλαβε την λεξη μαλακια στα αγγλικα....τελος παντων αρχισε μια πολυ μετρια πιπα κ μετα περασε το προφυλακτικο , την ανεβασα απο πανω οπου δεν ειχε καμμια συμμετοχη την γυριζω στα τεσσερα οπου περνει την χαακρηριστικη σταση που περνουν οι μαυρες η αυτες που δεν γουσταρουν να γαμηθουν(με κλειστα τα ποδια)μετα απο κανα 2λεπτο της ζητησα κ τελιωσα στα βυζια της.....απογοητευση σκετη αυτη την φορα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.625
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2011
Φίλε λυπάμαι που σου έκατσε έτσι.
Η ειρωνεία είναι ότι λόγω των ενθαρρυντικών κριτικών σου την πήρα κι εγώ όπου και πέρασα πολύ καλά.

Υ.Γ: Πάντως για τα πρακτικά δεν ήμουν εγώ αυτός που άφησε την καπότα ξέμπαρκη!
D
dirtyliving
06 Νοεμβρίου, 2011
Οι καθημερινές διπλοβάρδιες τις φθίρουν πολύ άσχημα φίλε.
Π
Πύρκαυλος
06 Νοεμβρίου, 2011
Να ρωτησω κατι ασχετο ρε παιδια?Ειχα παει την Παρασκευη που μας περασε το βραδυ στο ρδελο που ειναι διπλα και πανω απ αυτο που ειναι το 27Β που ειναι η γνωστη Γιαννα(ηταν ουσιαστικα Φωκαιας και Αχαρνων γωνια).Πολυ καλο μαγαζι μου θυμισε στουντιο στους χωρους,ειχε μεχρι και τουαλετα!!!Εκει δουλευε μια κοπελα η Καρμεν Πολωνεζα καλο κομματι.Τελικα αυτο το ρδελο πιο ειναι?Δεν το βρισκω στη λιστα του σαιτ...και κατι αλλο την εχει δοκιμασει κανεις την Καρμεν γιατι δεν βρηκα κριτικες.
(Updated: 06 Νοεμβρίου, 2011) 06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φωκαίας 27Β όροφο το αναφέρουμε απλά. Πρώτη φορά ακούω ότι δούλευε η Κάρμεν εκεί.
Αυτή τα πρωινά εκδίδεται στο Διδύμου 8 κάτω.

http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9A%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD/listingid:465/

Καλές κριτικές αλλά 25 ευρώ.
Π
Πύρκαυλος
07 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κι ομως δουλευει και μαλιστα με 20άρικο!!!!!!Την πήρα πρίν απο καμια ωρα.Καμια σχεση με την είσοδο της στη μπουρδελοσυνη πριν μερικους μηνες.Ψυχρη και τυπικη και ολο μη και τσούς.Μαλακια μου που βαρεθηκα και δεν πήγα Κων/πόλεως 166 να δοκιμασω Ευα.
07 Νοεμβρίου, 2011
Ναι οντος καλο κομματι.Οσον αφορα στην τιμη η τσατσα ανεφερε οτι κανονικα περνει 25 αλλα επειδη πηγαμε πρωτη φορα και καλα για μας το αφησε 20...τεσπα παντος πολυ καλο το μαγαζακι τους(εγω βασικα και μονο απ τον χορο που τον ειδα ετσι γαματο θα περναγα οποια κι αν ηταν εκει...
(Updated: 07 Νοεμβρίου, 2011) 07 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι το ανακαινίσανε πριν δυο μήνες. Και τα δωμάτια είναι καλά. Έχει και καραμελίτσες για τη χαμένη ενέργεια μετά την πράξη κι ακόμα και πακέτο με αντισηπτικά μαντηλάκια παρακαλώ (πριν κάνα μήνα που πήγα τουλάχιστον).
Π
Πύρκαυλος
07 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμ φίλε άμα της δίνουνε αξία και να τα 25ευρα και τα 50ευρα λες και είναι η Belluci, δεν θέλει πολύ να σηκώσει ψηλά τον αμανέ και να νομίζει ότι είναι η ντίβα της πορνείας.
Όποτε εγώ ακούω έστω και για 21 ευρώ τις γράφω με ανεξίτηλο στ' αρχίδια μου τα μαλλιαρά. Αν νομίζεις κυρά μου ότι αξίζεις πιο πολλά από τις άλλες, δείξε το στο δωμάτιο και θα πάρεις από 'μενα του κόσμου τα 20ευρα.
Π
Πύρκαυλος
08 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μηπως εχεις μπερδευτει με την διδυμου , δουλευει μια πολωνεζα στο φωκαιας 27α η μαρια ,μηπως ενοεις αυτη???
09 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οντως η καρμεν δουλευε το σαββατοκυριακο καπου στην φωκαιας, δεν θυμαμαι τωρα πού, αλλά πιθανον να ηταν σε αυτο που λεει ο συναγωνιστης. Φιλε νεασμυρνη αν πηρες την βικτωρια κυριακη βραδυ, δικαιολογησέ την κατα τη γνωμη μου....
Πηγα κυριακη απογευμα και επεσα πανω στο ξεκινημα περιοδου, δηλαδη με κερασε το πρωτο αιμα στην καποτα μου...
Την ρωτησα αν θα εχει ρεπο την επομενη ημερα, αλλά απο οτι καταλαβα δεν παιζει να παει σπίτι της. Με σφουγγαρακι δουλευουνε.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10