Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 149 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρωτη φορα με την Μαρια. Εγκρινω και επαυξανω με ολους τους προλαλησαντες. Τα δωματια ολα γεματα, και κοσμος απ εξω να περιμενει την σειρα του. Η Μαρια ειναι σκετη καυλα. Δεν χορταινα να την βλεπω οταν βγηκε στο σαλονι. Την κοιταζα εχοντας μεινει "αγαλμα" οσο ανεβαινε τα σκαλια για το πανω δωματιο. Ξανθη, κορμι ιδανικο με τα τελεια πιασιματα (στηθος, κωλαρα, μπουτια, "τα παντα ολα") γλυκια ευδιαθετη χαμογελαστη συνεργασιμη αργη αισθησιακη 100% θυληκοτητα. Αγκαλιτσες και φιλακια παντου χαλαρα αισθησιακα. Τελειο ισπανικο. Deep throat τελειο απαλο και σκληρο εναλλαξ. Στοματικη περιποιηση ολης της τριγυρω περιοχης. Στησιμο κανονικα (γιατι δεν προλαβαινα πολλα πολλα ετσι ομορφα που με ειχε προετοιμασει η Μαρια), και με αριστουργηματικο gfe, ηρθε το τελος. Το απολυτο VFM. STUDIO των 10 euro οπως πολυ ευστοχα επισημανε φευγοντας η Μαρια. Αυτο που εχω να προσθεσω, ειναι οτι υπαρχει ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ στον νιπτηρα για να πλυθουμε σαν ανθρωποι. Φευγοντας εδοσα τα συγχαρητηρια μου στην κυρια της υποδοχης για ολα. Νεα εισοδος στο top 10 μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
46
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια