Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 149 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη γύρω στις 16:30 το απογευματάκι λίγο πριν την αντικατάσταση της πρωινής φρουράς. Στο σαλόνι περίμενα μόνος όταν εμφανίστηκε η Μαρία γνωστή και από ιάσωνος 30 ημιυπόγειο. Η Μαρία είναι μια ξανθιά στρουμπουλή μιλφ (όχι χοντρή) με πιασίματα, λευκό δέρμα, μεγάλα βυζιά με κάποια μικρή προσθήκη σιλικόνης και γεμάτη αφράτη κωλάρα. Ανακοινώθηκε βασικό πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Την Μαρία την είχα δει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά δεν την είχα πάρει ποτέ. Σήμερα αφού με διαβεβαίωσε η τσατσά ότι δεν βιάζεται η Μαρία ΑΛΛΑ ούτε και η ίδια, πέρασα στο δωμάτιο.

Μετά από 5 λεπτά λοιπόν ήρθε και το πορνομαράκι χαμογελαστό και ευδιάθετο και αφού γδύθηκε τελείως, μου πέταξε τα βυζιά στην μούρη όπου άρχισα να τα γλύφω ενώ αυτή μου έπαιζε το πουλί. Στη συνέχεια χωρίς να το ζητήσω μου έκανε ισπανικό ενώ εγώ έτριβα το μουνί της. Έπειτα ξεκίνησε μια καλούτσικη πίπα ενώ εγώ της έβαλα δάχτυλο στο μουνί και παράλληλα χάϊδευα κλειτορίδα και κωλοτρυπίδα μαζί. Κατά την διάρκεια της πίπας προσπαθούσε συχνά για deepthroat κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ γιατί πονάω αλλά δεν την σταμάτησα γιατί ήδη είχα χώσει και 2ο δάχτυλο κάνοντας πολύ βαθιές διεισδύσεις με αργό ρυθμό όμως. Θα πήγαινα και για τρίτο αλλά δεν βοηθούσε το στρίψιμο του καρπού που είχα.

Μετά και την παρατεταμένη πίπα, ξεκινήσαμε το ιερογλυφικό όπου στήθηκε καλά χωρίς κόλπα, ενώ έπεσαν και αρκετά φιλιά εκατέρωθεν. Η αίσθηση ήταν μέτρια γιατί είχε αρκετή κρέμα αλλά δεν πολυπείραξε γιατό το μαράκι με είχε καυλώσει αρκετά από την αρχή. Την γύρισα πισωκολλητό όπου και πάλι στήθηκε πολύ καλά με διάφορες καυλωτικές κραυγές χωρίς όμως να γίνεται γελοία. Ήταν η ιδανική ποσότητα που χρειάζεται για να φαίνεται ρεαλιστική η σκηνή. Κατά την διάρκεια του πισωκολλητού άρχισα να μπαίνω βαθιά μέσα της ενώ προς το τέλος άρχισα ένα δυνατό σφυροκόπημα ώσπου ήρθε το τέλος.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο κάπου στα 10 λεπτά. Κατά την διάρκεια της συνεύρεσης η Μαρία δεν έδειξε σημάδια βιασύνης, ήταν χαμογελαστή και είχε διάθεση να με ικανοποιήσει όσο μπορεί, κάτι που το πέτυχε. Με ένα τέτοιο γαμήσι στην φυλής θα ήμουν και πάλι ευχαριστημένος αλλά όταν το βρίσκεις με ένα 10άρικο τότε η ικανοποίηση είναι διπλή.

Το δωμάτιο ήταν σε καλή κατάσταση και η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού