Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Εισοδος εντυπωσιακή με τον ρυθμό της μουσικής και με φιγούρες απο στριπτιζάδικο. Χαμογελαστή και πρόστυχη και απο σώμα καλό (με εσώρουχα).
Και τα 3 δωμάτια γεμάτα, πλήρωσα το απλό και μπήκα και περίμενα. Στο πεντάλεπτο άκουγα τις κραυγές της κυρίας απο δίπλα σα να τη σφάζανε, ε καλά λέω δεν έχει ταλέντο στην υποκριτική, αρκεί να έχει καλή διάθεση μέσα στο γήπεδο.
Στο επόμενο 5λεπτο ακούω πόρτες και τακούνια, ωραία ήρ0ε η σειρά μου....μάταια. Αρχισα να κρυώνω, οπότε λίγο πριν μου γίνει μαραμένο κάστανο, ήρθε η κυρία.
Συστηθήκαμε , απο Μάλλαγα, Ανδαλουσία είπε, ετών 20!!! και πέταξε έξω τα μαστάρια... απογοήτευση. Αυτά πρέπει να είναι 30+ (δεν της το ειπα). Οχι τίποτα ιδιαίτερο σε όλα, απλά στα συν βάζω το χαμόγελο και το βλέμμα της. Είχα και ένα ατύχημα με τα παπάρια μου και αργούσα και ανέλαβε το χειροκίνητο. Άρχισε να φωνάζει για να με καβλώσει αλλά μάλλον το αντίθετο γινόταν και επέμενε με τις κραυγές γηπέδου (παααμε και εεεελα) μέχρι που θα μου τον ξερίζωνε. Το ποθητό αποτέλεσμα ήρθε με ανάμικτα συναισθήματα.
Εν ολίγις υπερτιμιμένη η Λάουρα που βρήκε κορόιδα για να κάνει ξεπέτες. Δεν είναι μάλλον Ισπανίδα γιατί στα αγγλικά της δεν είχε ισπανικό "αξαν".
Ο χώρος καθαρός και το δωμάτιο που μπήκα ειχε και πλαγια και μπροστά μεγάλους καθρέφτες κάτι που τουλάχιστον με ευχαρίστησε καθότι οπτικός τύπος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Μέλος
26
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού