Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στον εν λόγω ερυθρό "οικίσκο" στις 18-10-2011... (αν θυμάμαι καλά...)

Παρέα με τον κύριο Erriko77 περπατούσαμε στα σοκάκια της περιοχής, εισπνέοντας την "ευωδία" που ανέδυαν τα σκουπίδια...!!!
Μια βόλτα στη Διδύμου, μια βόλτα στο Έλλης, μια βόλτα στη Φωκαίας... τελικά κατέληξα στο Έλλης 3 όπου η Άννα (νομίζω Άννα την λέγανε... Χμμμ; ... αρχίζω και ξεχνάω γαμώτο!) προσέφερε με 20 ευρώ και "πρωκτικόν έρωτα"!

Γεματούλα μεν, με όμορφο πρόσωπο και μάτια δε... στήθος φυσικό, καλού μεγέθους και κωλάρα!!! Εκ Ρωσίας ορμώμενη, κατά δήλωσίν της... γνωρίζει λίγα ελληνικά... Σπασίκλας

Είχε λίγο κόσμο και άργησε να έρθει.. περίμενα στο δωμάτιο όπου όλως παραδόξως έχει και ντουσιέρα!Εμμμμ
Μόλις ήρθε... έπεσε στο κρεβάτι και άραξε δίπλα μου... λίγο μπλα μπλα... ενώ εκείνη είχε πιάσει ήδη στα χέρια της τον pitsiriko1 και τον πήγαινε πάνω κάτω...
0 (μηδέν) προκαταρκτικά... ούτε ένα χάδι, ούτε ένα φιλάκι στο λάγνο και αθώο κορμάκι μου... Λύπη
Το στοματικό ελαφρώς τραγικό στην αρχή... μέχρι να γίνει η απομάκρυνση των χεριών και επιδόθηκε σε ένα αρκετά καλό solo deep throat...
Μετά γρήγορο στήσιμο στα τέσσερα για να ζήσω την εμπειρία του "πρωκτικού έρωτα"... κρεμούλα και τσουπ! Μέσα... κομπρεσέρ εγώ... ενώ αυτή κοιτούσε δεξιά και αριστερά βαριεστημένα... (ευτυχώς που υπάρχουν και καθρέπτες και παρακολουθείς αντιδράσεις... χαχαχαχαχαχαχα)!
Με τα πολλά πολλά επήλθε το τέλος...!

Αυτά... τυπική διαδικασία του κώλου!Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι: