Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Επίσκεψη στον εν λόγω ερυθρό "οικίσκο" στις 24-10-2011...

Είχε προηγηθεί μια σύντομη "βόλτα" στα πέριξ... όλες γνωστές, οι περισσότερες δοκιμασμένες...
Οπότε πήγα στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα... Μόνικα...!
Αδύνατη, με κοντό ξανθό μαλλί... ηλικία δεν μπορώ να προσδιορίσω αλλά τα έχει τα χρονάκια της...
Αν θυμάμαι καλά δουλεύει και Περγάμου (αν δεν με απατά η μνήμη μου... Σπασίκλας )

Η τσατσά ευγενική, σφουγγάριζε εκείνη την ώρα και ο "οικίσκος" μοσχοβολούσε καθαριότητα...
Το δωμάτιο, το σύνηθες... με το σκορδάκι στη γωνία πάνω από τη πόρτα και το ζευγάρι παντόφλες διαφορετικού χρώματος... Γλώσσα

Η Μόνικα που λέτε... μπήκε και άρχισε τα κουλά... λέω ας κάτσω να γελάσω/εκνευριστώ (αφού τα θέλει ο οργανισμός μου και μένα Θυμός )
Προκαταρκτικά 0 εις το πηλίκον! Αρπάζει με βία τον pitsiriko1 και μελάτος όπως ήταν τον χτυπά στο μικρό και κρεμαστό στήθος της! Άρχιζε να τον παλινδρομεί με αποτέλεσμα μια στοιχειώδης ανόρθωση... πέρασμα parasol και στοματικό... άγαρμπο... και πολύ χείρα έπεσε... όταν δε της τα παραμέρισα εκείνη σταμάτησε το στοματικό Χμμμ;Θυμός

Στα περαιτέρω... με σπρώχνει και μου λέει "έλα να ξαπλώσω και εσύ από πάνω..." ! Κουφάθηκα!!! Ε ρε γλέντια... !!! Χαχαχαχαχαχαχα... την βάζω ιεραποστολικά... αλλά δεν... δεν μπορούσα να βλέπω την ξυνισμένη μούρη της... πάμε σε πισωκολλητό... όπου με συνοπτικές διαδικασίες γέμισα το πλαστικό καποτίδιο...

Ίσως από τις πιο κακές επιλογές που έχω κάνει/πετύχει!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2011
an θες καλες επιλογες ρωτα με δε σου κανει κοπο εξαλλου εχεις να μαθεις πολλα διπλα μου γατακι
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1