Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Παρα τις διχασμενες αποψεις των συναγωνιστων στις κριτικες που εχω διαβασει για την Ευα, οταν την αντικρυσα στο σαλονι σπαρταρισα στην κυριολεξια, και ειπα να δοκιμασω. Ξεκινησαμε απο ορθια σταση με αγκαλιτσες χαδακια και φιλακια. Ηταν πολυ τρυφερη. Στην συνεχεια επισκευθηκε τις ρωγες μου με αργο και αισθησιακο γλειψιμο. Ειχα ηδη απογειωθει. Στην συνεχεια με ξαπλωσε και με το σωμα της καθετα στο δικο μου αρχισε ενα ανευ προηγουμενου γλειψιμο της ευαισθητης περιοχης, με εναλλαγες στους ορχεις και στο πεος, στο ιδιο αργο και αισθησιακο μοτιβο. Της ζητησα να φερει το σωμα της σε επαφη με το δικο μου. Δεν αντεξα πολυ δυστυχως. Δεν προλαβα να την ξαπλωσω. Βοηθησε και η θεα του θειου αυτου πλασματος, ποσο να κρατηθεις. Με αφησε μονο οταν πηρε και την τελευταια ρανιδα, και το εργαλειο ειχε ζαρωσει. Πολυ γλυκα, τρυφεραδα και εντονη διαθεση να με ευχαριστησει. Προφανως με την παροδο του χρονου γινεται περισσοτερο επαγγελματιας. Ολα αυτα εγιναν την περασμενη Τριτη. Την Πεμπτη που ξαναπηγα, προς μεγαλη απογοητευση μου βρηκα τον οικο κλειστο, και ατυχως επεσα στην αισχρη Χριστινα Αλκιβιαδου 16Β. (Βλεπε κριτικη)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
Ενεργό Μέλος
46
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού