Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 579 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κάνοντας μια σύντομη βόλτα απο την φωκαίας πέτυχα, στην απογευματινή βάρδια, την Γιάννα. Μιας και πλησίαζε η αλλαγή της βάρδιας σκέφτηκα να μπω. Στο σαλόνι έδειχνε να "υπόσχεται" πολλά και συνήθως στο δωμάτιο οι "υποσχέσεις" αυτές δεν πραγματοποιούνται!

Η Γιάννα είναι απο τις πρόσφατες προσθήκες στην φωκαίας. Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι καστανόξανθη. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος. Ωραία περιφέρεια ανάλογη του σωματότυπού της. Κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Πρωκτικό δεν κάνει.

Δίνω το 20ρικο και κάνω την είσοδο στο δωμάτιο.
Στα ενδότερα:

Μετά απο λίγη αναμονή έρχεται η νεαρά. Χαρωπή και πρόσχαρη παρόλο που το τέλος της βάρδιάς της πλησίαζε. Ελληνικά δεν ξέρει παρά μόνο λίγες λέξεις. Το καλό με την γιάννα είναι οτι είναι απο τις ελάχιστες κοπέλες που κάνουν κάποια προκαταρκτικά. Γλύφει @@, σε κάποιες στιγμές όμως λίγο δυνατότερα απο όσο πρέπει, στήθος, λαιμό, αυτιά. Αν δεν της πείς τίποτα αρχίζει κατευθείαν ελεύθερο στοματικό. Το στοματικό της είναι καλό. Στην περίπτωσή μου ήταν και μεγάλης διάρκειας. Ελάχιστη χρήση χεριού και κυρίως για να χαϊδεύει την ευρύτερη περιοχή. Σε μερικές στιγμές έβαλε δόντι. Αν δεν την σταμάταγα εγώ θα συνέχιζε και άλλο. Πέρασμα προφυλακτικού και με δική της προτροπή ανέβηκε απο πάνω. Αλλαγές στάσεων, στο δε πισοκωλητό όσο έσπρωχνα τόσο κόντρα έβαζε αυτή, οταν πλησίαζε το τέλος γύρισε και τα δέχτηκε όλα στο στόμα της χωρίς υπεκφυγές. Περίμενε να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση για να καταλάβει οτι τελείωσα, τελείως, και να απομακρυνθεί για τον νυπτήρα. Αποχώρησε όπως μπήκε, με ενα χαμόγελο στα χείλη και ευχαριστώντας με!
Ενα βελτιώσει δυο τρία πράγματα πιστεύω οτι θα εξελιχθεί σε μια καλή πρόταση για την περιοχή!

Στα του δωματίου, πρέπει να πάρουν εναν καλόγερο της προκοπής καθώς έκανα ασκήσεις ισορροπίας με τα ρούχα προκειμένου να μην πέσουν. Επίσης είχε αρκετή υγρασία!

Εχω την εντύπωση οτι η υπηρεσία σε κάποια στιγμή χτύπησε ελαφρά την πόρτα αλλά η Γιάννα δεν έδειξε να πτοείτε αν και ήμουν αρκετά λεπτά στο δωμάτιο. Αν ήμουν σίγουρος θα έβαζα χαμηλότερη βαθμολογία.

Εαν θα την ξαναέβλεπα;
Ίσως, εαν δεν υπήρχε κάτι άλλο στην περιοχή να μου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
lex80
Τιμημένος
53
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2011
"Εχω την εντύπωση οτι η υπηρεσία σε κάποια στιγμή χτύπησε ελαφρά την πόρτα αλλά η Γιάννα δεν έδειξε να πτοείτε αν και ήμουν αρκετά λεπτά στο δωμάτιο. Αν ήμουν σίγουρος θα έβαζα χαμηλότερη βαθμολογία."

Να είσαι! Η σκατόγρια χτυπάει στο πεντάλεπτο. Έχω τσακωθεί μαζί της για το θέμα.
Π
Πύρκαυλος
23 Οκτωβρίου, 2011
Φίλε μου έχεις κάνει λάθος στην αναφορά της βάρδιας επίσκεψης...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2