Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Όπως τα έχουν πει οι προλαλήσαντες. Η Γιάννα είναι μια κοπέλα από την Ουκρανία. Φαίνεται μικρή, αλλά δεν πρέπει να είναι (άτιμα γονίδια), στο 1.68 χωρίς τακούνια, αδύνατη, με μικρό στήθος λίγο πεσμένο (μάλλον έχει προηγηθεί γέννα) και πολύ ωραίο κωλαράκι.

Στο δωμάτιο είναι κανονική πρωταγωνίστρια τσόντας. Πίπα με δύναμη (της ξεφεύγει και λίγο δόντι), γλωσσόφιλα, περιποίηση παντού. Πηδιέται σαν να μην υπάρχει αύριο, κοιτώντας σε συνέχεια στα μάτια. Ειδικά στο ιεραποστολικό να αναφέρω ότι έκανε ένα από τα καλύτερα ανοίγματα ποδιών.

Παρόλο που είχε προηγηθεί προηγούμενη κατάθεση και χλαπάκιασμα στο μπριζολάδικο του Τέλη, κατάφερε να μου βγάλει όλες τις τοξίνες που είχαν συσωρευθεί στον οργανισμό μου σε χρόνο dt.

Μόνο αρνητικό, το χτύπημα της πόρτας από την τσατσά, χωρίς να έχω ξεπεράσει κατά πολύ τα 10 λετπά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2011
όλα καλά με το κορίτσι αλλά το μπριζολάδικο που είναι ρε φιλαράκι γιατί δεν μας λες? :-)
24 Οκτωβρίου, 2011
φιλε μου πηρα κ το πμ σου....η γιαννα εινα για πολλα ξεσκισματα...εχεις διαβασει της κριτικες μου δεν λεει οχι σε τιποτα.
25 Οκτωβρίου, 2011
Καλη η Γιαννα αλλα αυτη η κακη συνηθεια της τσατσας να χτυπαει... τι μαλακια γμτ... ρε παιδια μια ευγενικη παρατηρηση καντε οταν τ κανουν αυτο. Ακομα κι οταν το βλεπετε σαν σαλονατοι.
@mastoratzas Τελης στην πλ Κουμουνδουρου αρχες της Ευριπιδου προς Αθηνας.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3