Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη έγινε στο πάνω αριστέρα στην Άννα απο Βουλγαρία.Η 'Αννα είναι μια κοπέλα κανονικών κιλών μετρίου αναστήματος με κανονικά μαύρα μαλλιά αχτένιστα και τραχύ πρόσωπο με μουστακάκι που παίζει τώρα τελευταία στην αλυσίδα αυτή.Σαν εμφάνιση είναι μέτρια αλλά απο υπηρεσίες η συγκεκριμένη είναι πράγματι διαμάντι.
Το ότι είναι λεπτή και όχι παχουλή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογη μου μιας και με το πρώτο θέμα συμβιβάζομαι.Η τσατσά μου είπε οτι η κοπέλα αυτή δεν βιάζεται στο δωμάτιο και πράγματι είχε δίκιο! Μπήκα στο δωμάτιο που ήταν πιο παλιά κουζίνα και ένα αρνητικό ήταν οτι στο παραθυράκι δεν είχαν βάλει κουρτινάκι και ήμουν συνεχώς με την αίσθηση οτι με παρακολουθούν.Επιβάλλεται λοιπόν η τοποθέτηση κουρτίνας στο σημείο αυτό.Έφτασε η κοπέλα συστηθήκαμε και άρχισα να την φιλώ και να την χαιδεύω στο γατάκι της.Στα προκαταρκτικά η κοπέλα ήταν ιδιαίτερα ανταποδοτική και με έγλυφε με την γλώσσα της παντού και ιδιαιτέρως στο λαιμό και στο αυτί με αποτέλεσμα ο πούτσος μου να έχει γίνει κατάρτι.Το γλύψιμο της συνεχίστηκε και όταν ξάπλωσα στο κρεββάτι.Το τσιμπούκι της ήταν υγρό και αρκετά βαθύ και έγλειφε και ρουφούσε και τα αρχίδια.Επίσης έγλυψε και το κωλαράκι.Μπορώ να πω οτι η κοπέλα κάνει ωραίο γλύψιμο και απορώ πως δεν έχει γραφτεί σε κριτική απο συναγωνιστές.Στην συνέχεια περάσαμε σε στάση ιππάστι οπού εκεί την φιλούσα στο στόμα και στα βυζάκια της.Έιχε και εκεί αρκετά καλή συμμετοχή καθώς με έγλυφε στο λαιμό και στα αυτιά και βογγούσε κοντά στα αυτιά μου για να με ερεθίσει.Σε στάση πισοκωλητού επίσης άφηνε διεισδύσεις και παίζοντας με τον αντίχειρα μου στην κωλοτρυπίδα της μου είπε οτι δεν δίνει κώλο.Μικρό το κακό! Έπειτα την πήρα και ιεραποστολικό όπου τα βογγητά της συνεχίστηκαν και ήταν γενικά άψογη η κοπέλα στον τρόπο που στήνονταν.Επειδή το τσιμπούκι της δεν είναι τελειωτικό ξάπλωσα και την έβαλα να με γλύφει στα αρχίδια μου όπου και σε αυτήν την στάση τέλειωσα γιατί απο γλύψιμο η κοπέλα το κάνει καλά!
Την ευχαρίστησα και ανανέωσα το ραντεβού μου στο προσεχές μέλλον!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2011
"μου είπε οτι δεν δίνει κώλο.Μικρό το κακό!"

Σοβαρολογείς φίλε; Μιλάμε για τη λεπτομέρεια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας!
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1