Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η κοπελα ειναι στο δωματιο μου ειπε η υπηρεσια οταν μπηκα και μου ανακοινωσε φουλ προγραμμα με στοματικο τελειωτικο, και "κωλαρακι". Σκυρτησα οταν την ειδα. Η Χριστινα ειναι μια ξανθια μετριου αναστηματος με στηθος 1 με ωραια οπισθια και ευγενικη και τρυφερη (δυστυχως μονο στο σαλονι). Γιατι στο δωματιο ειναι οπως ακριβως την περιγραφει στο εκτο σχολιο της προηγουμενης κριτικης ο "ακορεστος", εγκρινω και επαυξανω και εξηγω. Με το που μπαινει στο δωματιο παει κατ ευθειαν για πιπα. Την σταματαω και της ζηταω λιγο αγκαλιτσα. Την βλεπω να δυσανασχετει. (Πρωτο ωχ). Την αγκαλιαζω τρυφερα, μου σπρωχνει το χερι και μου λεει μην με αγκαλιαζεις ποναω. (Δευτερο ωχ.) Της παραχωρω την πρωτοβουλια απελπισμενος να δω τι θα κανει. Ξεκιναει μια πιπα ομολογουμενος επαγγελματικη, με εμφανη ομως διαθεση να με τελειωσει-ξεπεταξει. Της ζητω ευγενικα να πλησιασει το σωμα της να εχουμε επαφη, δεν μπορω να κανω ετσι την δουλεια μου (αλλες κανουν 69 και μπορουν). (Τριτο ωχ). Αφου "περνωντας δια πυρος και σιδηρου" εχω γινει "πετρα" την σταματαω για να ζητησω "κωλαρακι", και εκει ακριβως βγαζει την πρωτη ξυνιλα. Σε αυτο ακριβως το σημειο κανονικα, οι κοπελες ρωτανε το γνωστο "πως θελεις". Αντ αυτου με καβαλαει αναποδο ροντεο, σταση που δεν μου αρεσει καθολου. Την σταματαω και παλι και της λεω "κανονικα".Εκει αρχιζει η αθλια εκ μερους της συμπεριφορα. Οχι χαδακια, οχι φιλακια, με υφος προκλητικοτατο, και εντονα σημαδια "ξεπετας". Εκει το παιχνιδι χαθηκε, και ημουν σε τετοιο βαθμο εκνευρισμενος, που ουτε καν προσπαθησα να το σωσω οπως συνηθως κανω σε αυτες τις περιπτωσεις. Να ζητησω "κανονικη" σταση, να κλεισω τα ματια και να εκτονοθω. Ολοι τελειωνουν στην πιπα μου λεει. Εγω δεν θελω της απαντω. Ολα αυτα τα κανει προφανως για να αποφυγει το "κωλαρακι". Στην "υπηρεσια" το 10, γιατι παρ ολο που τα εψαλλα και σ αυτην οταν βγηκα, (φανερα εκνευρισμενος), και παρ ολο που το σαλονι ηταν γεματο, η αντιδραση της ηταν ευγενικη. Δεν ανεβασε τονους οπως αλλες συνηθιζουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ενεργό Μέλος
46
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2011
Άργησες να την ανεβάσεις την κριτική σου συναγωνιστή και έφαγα και εγώ την φόλα!! Έχω ήδη γράψει σήμερα κριτική πριν διαβάσω την δική σου και συμφωνούμε απολύτως!! Τα ίδια έκανε και σε μένα η καριόλα!! Τουλάχιστον ας το έγραφες στο ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα με λίγες λέξεις θα με είχες σώσει πραγματικά απο την καταστροφή! Εγώ την πήρα χθες!Φιλικά.
22 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο, και ειμαι πολυ αργος στο γραψιμο. 8 χρονια χορισμενος εχω, 8 χρονια επι 52 εβδομαδες ετησιως επι3 φορες κατα μεσον ορον εβδομαδιαιως μας κανουν περιπου 1250 επισκεψεις στους "οικους". Πολλες κοπελες με γνωριζουν με το ονομα μου. Εχω δει τα παντα.Αισθανομαι μεγαλη υποχρεωση μου απεναντι σε ολους εσας γιατι καθημερινα ενημερωνομαι απο τις κριτικες σας. Υποσχομαι στο μελλον να ειμαι πιο συνεπης.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2