Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Κατάθεση σήμερα στο κατάστημα της Προμηθέως 25, υπηρεσία ένα πλάσμα από τη Ρουμανία, ξανθιά, πανέμορφη, τα μαλλιά της τα είχε φτιαγμένα σε μια όμορφη πλεξούδα στιλάτη με ωραία μπουτάκια, βυζάρες φυσικές 3αρες, με πανέμορφο σχηματισμό, βγήκε στο σαλόνι όλο χάρη και τσαχπινιά. Η τσατσά μου την σύστησε ως Καραμέλα.

Δεν πέρασα με τη μία, αλλά ολοκλήρωσα τη βόλτα μου και επέστρεψα πίσω, κάτι που της άρεσε της κοπελιάς μιας που την επέλεξα από όλες τις υπόλοιπες.

Πέρασα με το απλό των 30 ευρώ για υπόλοιπα προγράμματα δεν ρώτησα.

Με το που μπαίνει σχίζει αμέσως το προφυλακτικό, αλλά δεν την αφήνω να προχωρήσει και της ζητάω για όρθια προκαταρκτικά που δέχθηκε ευχαρίστως.
Στη συνέχεια ξαπλώσαμε και ξεκίνησε μια πάρα πολύ καλή πίπα, βαθιά με depp throat, όπου πνίγηκε και διό φορές, ενώ εγώ της χάιδευα τα πανέμορφα μπουτάκια της. Περιποιήθηκε επίσης και αρκούντως τις μπάλες μία μία κατόπιν προτροπής μου. Η προσπάθεια μου όμως για χαΐδεμα της πίσω τρυπούλας της στέφτηκε από αποτυχία.

Στη συνέχεια την ανέβασα από πάνω, όπου κουνήθηκε λίγο, αλλά τα πρώτα σημάδια της διαφαινόμενης ξεπέτας είχαν αρχίσει να φαίνονται. Αγχωτικές κραυγές και καλά καύλας συμπλήρωσαν το όλο σκηνικό και η συμπεριφορά της μου θύμισε γαμήσια από άλλες εποχές.

Παρόλα αυτά βέβαια εγώ συνέχισα απτόητος, τη γύρισα πισοκολήτα όπου την σφυροκόπησα, και κατόπιν ιεραποστολικά αλλά κάπου με τις φευτοκραυγές της άρχισε να μου τη σπάει, οπότε της πρότεινα χειρονακτικό τέλος που όμως δεν ήρθε εύκολα, μιας που και αυτό το κάνει αγχωμένα, οπότε ανέλαβα δράση μόνος μου και αφού έβγαλα το προφυλακτικό και της έτριψα τη γυμνή πούτσα μου πάνω στο σώμα της, της τα έδωσα πάνω στην κοιλιά της. Προσοχή το σεντόνι…… ήταν η κραυγή της λίγο πριν το τέλος το οποίο ομολογώ ότι έμεινε αλέρωτο.

Έμπνευση του τίτλου ο διάλογος που ακολούθησε μετά το πέρας της περιπετειώδους κατά τα άλλα συνεύρεσης.

-Καραμέλα, όλα καλά?
-Gameover, όλα καλά, πόσες μέρες δουλεύεις ??
-Καραμέλα, πολύ καιρό!!
-Gameover, και με τι όνομα?????
-Καραμέλα, Κάρμεν, !!!!!!!
-Gameover, άγαλμα……………..

Παρόλα αυτά βέβαια δεν μετάνιωσα για το 30αρι που έχωσα, μιας που το τέλος ήρθε με πολύ kinky τρόπο και αποζημιώθηκα. Εννοείται βέβαια ότι αν άκουγα Κάρμεν θα έφευγα μακριά οπότε ίσως και καλύτερα που έγινε έτσι. Προσοχή στα παρατσούκλια λοιπόν, εμένα ούτε που με πέρασε από το μυαλό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2011
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού