Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 299 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Σακίρα είναι μια αρκετά όμορφη κοπέλλα την οποία είχα σταμπάρει να δοκιμάσω εδώ κ μέρες.Ψηλή με μακρυά μαύρα μαλλιά,ωραίο σώμα κ ψιλοπεσμένο μεν αλλά μεγαλούτσικο στήθος...

Στα του σεξ τώρα...

Με το που μπαίνει (κρατώντας τσιγάρο) για το οποίο ζήτησε συγνώμη,έρχεται δίπλα μου κ αρχίζει πίπα χωρίς ίχνος προκαταρκτικών...

Μέτρια πίπα η οποία δεν συνοδεύτηκε από 69 το οποίο ζήτησα αλλά αρνήθηκε...

Ξεκινάμε το σεξ κ ξαπλώνει κανονικά με καλή στάση κ συμμετοχή όσο ήμουν από πάνω της.Παρ'ότι έδειχνε να αντέχει,όταν έγειρα πίσω το σώμα μου δυσανασχέτησε γιατί πονούσε λέει...Της λέω να γυρίσει στα 4 όπου ενώ είχε πάρει ωραία στάση κλειδώνοντας τα πόδια της στα πόδια μου,με το αρχίσαμε μου παραπονέθηκε ότι πονούσε κ κατευθείαν ξάπλωσε το σώμα της παροτρύνοντάς με να την ακολουθήσω...

Αν κ δεν το περίμενα με το ξενέρωμα που είχα φάει,μετά από λίγο ήρθε το επιθυμητό τέλος...

Με λίγα λόγια το μαγαζί εντελώς ανοργάνωτο (υπηρεσία δεν είδα,οι κοπέλλες αυτοπαρουσιάζονταν κ σε αυτές έδινες κ τα λεφτά κ σε πήγαιναν στο δωμάτιο)
Η Σακίρα είναι μια πολύ ωραία κοπέλλα η οποία μου έδωσε την εντύπωση ότι ξέρει να γαμηθεί αλλά στην προκειμένη περίπτωση την πέτυχα κουρασμένη όπως μου επανέλαβε επανειλημένως κ ίσως γι'αυτό να μην απέδωσε αυτά που μπορούσε.

Ίσως να την ξανατιμήσω λόγω εμφάνισης κ επειδή απ'ότι είδα οι κριτικές γι'αυτήν είναι διφορούμενες,ελπίζοντας την επόμενη φορά να μου βγάλει τον καλό της εαυτό...

Να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι:
1.640
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2011
Προκαταρκτικά μηδέν, η πίπα μέτρια, στο 69 αρνήθηκε, στο ιεραποστολικό πονούσε, στα τέσσερα το ίδιο και η εκσπερμάτωση επήλθε μετά εκπλήξεως.
Παρόλα αυτά η συμμετοχή καθώς και η σχέση απόδοσης/τιμής 7.
Είσαι αρκετά χουβαρντάς πιστεύω Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
19 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχεις δίκιο φίλε μου...Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ευγενικός μπορώ με τις βαθμολογίες μου...Μάλλον πρέπει να αλλάξω τακτική...
20 Οκτωβρίου, 2011

Όχι τίποτ' άλλο, κάνεις εμένα να αισθάνομαι άσχημα για τις δικές μου Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
20 Οκτωβρίου, 2011

Μην αισθάνεσαι άσχημα φίλε μου...Μάλλον πράττεις ορθότερα από μένα...

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4