Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175664
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από την ανακάλυψη φίλου, ότι επέστρεψε η Σόνια στον αγωνιστικό στίβο, την επισκεφθήκαμε με τον Lex80, εγώ για πολλοστή φορά και ο Lex για πρώτη.
Η Σόνια ξέρουμε όλοι ποιά είναι, οπότε απλά να επιβεβαιώσω ότι οι υπηρεσίες της παραμένουν σε υψηλά standards. Εγώ που ήθελα να μου ρουφήξει όλες τις τοξίνες που είχαν συσωρευθεί στον οργανισμό μου, αφέθηκα στην απόλαυση της πίπας της και μόνο, τελειώνοντας στο ζεστό της σώμα.
Μοναδικό μείον, ο τρισάθλιος χώρος. Τέτοια σεντόνι, με τόσες πολλές κηλίδες σπέρματος δεν έχω ξαναδεί στην πορνοκαριέρα μου. Τουλάχιστον στην Αλκιβιάδου ο χώρος ήταν 10 φορές πιο καθαρός.
Στα 15 ευρώ από τα 20 που έπαιρνε παλιότερα, πάντα με ελεύθερο τελειωτικό, συστήνεται για εκτονώσεις, μετά από μεγάλη απραξία.
Καλά να περνάμε.
Η Σόνια ξέρουμε όλοι ποιά είναι, οπότε απλά να επιβεβαιώσω ότι οι υπηρεσίες της παραμένουν σε υψηλά standards. Εγώ που ήθελα να μου ρουφήξει όλες τις τοξίνες που είχαν συσωρευθεί στον οργανισμό μου, αφέθηκα στην απόλαυση της πίπας της και μόνο, τελειώνοντας στο ζεστό της σώμα.
Μοναδικό μείον, ο τρισάθλιος χώρος. Τέτοια σεντόνι, με τόσες πολλές κηλίδες σπέρματος δεν έχω ξαναδεί στην πορνοκαριέρα μου. Τουλάχιστον στην Αλκιβιάδου ο χώρος ήταν 10 φορές πιο καθαρός.
Στα 15 ευρώ από τα 20 που έπαιρνε παλιότερα, πάντα με ελεύθερο τελειωτικό, συστήνεται για εκτονώσεις, μετά από μεγάλη απραξία.
Καλά να περνάμε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2011