Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Να ξεκαθαρίσω οτι αναφέρομαι στον οίκο που βρίσκετε στα αριστερά της πόρτας καθώς οι δυο οίκοι έχουν κοινή είσοδο.

Με την Σόνια δεν είχα βρεθεί, κακώς. Σήμερα λοιπόν μιας και στα υπόλοιπα δεν υπήρχε κάτι που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον αποφάσισα να μπω με την Σόνια για την οποία τόσα είχα ακούσει. Και όχι άδικα, ομολογώ, όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος!

Η Σόνια για όσους δεν την γνωρίζουν, αν και δύσκολο, είναι μιλφ, ξανθιά, αδύνατη με κανονικό σώμα που αντιστοιχεί στην ηλικία της και κανονική στο ύψος. Κανονικό στήθος το οποίο έχει ενισχυθεί. Αν και μαλακό στην άκρη το στήθος της είναι σκληρό, πράγμα που εμένα με χάλασε λίγο αλλά το παρέβλεψα με την όλη συμμετοχή που υπήρχε απο μέρους της.

Η Σόνια έχει δυο προγράμματα τα οποία ανακοινώνονται απο το σαλόνι. 10 ευρώ το απλό πρόγραμμα, 15 ευρώ το ελεύθερο στοματικό με τελειωτικό στο στόμα ή στο σώμα. Πρωκτικό δεν κάνει!

Επέλεξα το δεύτερο και μπήκα στο δωμάτιο.
Το δωμάτιο καθαρότατο. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Ήταν και σχετικά κοντά στην αρχή της βάρδιας της Σόνιας οπότε ίσως να οφείλετε και σε αυτό. Το σεντόνι φαίνονταν ατσαλάκωτο.

Μετά απο λίγη αναμονή έρχετε και η Σόνια. 2 εισαγωγικές κουβέντες να σπάσει ο πάγος, κλασικά. Στήνετε μπροστά μου και αρχίζει. Το στοματικό το κατέχει. Περιποιείται όλη την περιοχή και το κάνει καλά. Η αλήθεια είναι οτι κάτω απο την μέση του πέους δεν πήγε. Επικεντρώνετε κυρίως στο κεφάλι. Παιχνίδια με την γλώσσα, ματιές, βογκητά σε νορμάλ πλαίσια. Αυτό σε συνδιασμό με τον ήχο απο το γλύψιμο με έκανα να περιμένω να τελειώσω έτσι. Το τέλος όμως δεν έρχονταν οπότε στήθηκε στα τέσσερα. Το εσώρουχο δεν το έβγαλε αλλά το παραμέρισε. Την περίμενα πιο ανοικτή απο ότι ήταν. Οσο εγώ έσπρωχνα τόσο αυτή έβαζε κόντρα και έσπρωχνε προς τα πίσω. Προτροπές απο μέρους της καθώς και εκφράσεις και ένταση φωνής έδειξαν οτι κατέχει και το PSE για τους φαν. Το τέλος δεν άργησε να έρθει οπότε της ζήτησα να γυρίσει και τα δεχτηκε ολα με χαρά στο στόμα της. Δεν βιάστηκε να τρέξει στον νυπτήρα αλλά με την άνεσή της μου έδωσε μαντήλι και χαρτί να σκουπιστώ και μετά απο λίγο πήγε.

2-3 κουβέντες και πάλι πριν αποχωρήσει περι ανέμων και υδάτων.

Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Πήρα αυτό που ζητούσα αλλά και περίμενα απο την Σόνια. Με ενημέρωσε οτι δουλεύει κάθε βράδυ στον συγκεκριμένο οίκο.

Εαν θα την ξαναδώ;
Όταν είμαι σε φάση για τις ανάλογες υπηρεσίες, ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
lex80
Τιμημένος
53
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια