Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την εμφανιση της την ξερετε. Οι προηουμενοι συναθλητες εγραψαν για καστανη αδυνατη Ουκρανη με μικρο στηθος. Ε, ετσι ειναι. χαμογελαστη μπηκε στο δωματιο και ξεκινησε με φιλια στο λαιμο και στο σωμα με λιγα χαδια. Γλυψιμο στ αρχ... και δυνατη πιπα αλλα με λιγη ενοχληση απο το δοντι (γμτ) Επεμενε αρκετα στην πιπα μεχρι που τελειωσα στο στομα της. Εφτυσε ενα μερος απο την παραγωγη μου χωρις να βιαζεται. Εκεινη ακριβως τη στιγμη η τσατσα χτυπησε την πορτα. Η κοπελια δεν βιαστηκε αλλα ξεπλυθηκε με χαιρετησε με 1 2 φιλια στο λαιμο και εφυγε.
Βγαινοντας φωναξα την τσατσα και εμ αποτομο υφος της ειπα οτι κανει πολυ ασχημα που χτυπαει την πορτα . Της ειπα οτι ειναι μαλακια γιατι δεν κανει τον πελατη να τελειωνει πιο γρηγορα αλλα το αντιθετο ενω οσοι ειναι στο σαλονι θα φυγουν γιατοι ολοι θελουν να ειναι στο δωματιο με την ησυχια τους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Ανώτερος
104
Πόντοι:
6.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2011
Περίμενα φιλαράκι μου που ήταν μέσα με τη Γιάννα και η βρωμόγρια χτύπησε την πόρτα στα 5 λεπτά.
Της τα έψαλα και μου απάντησε "για να μην ξεχαστεί η κοπέλα".
Μαλακισμένη!
Π
Πύρκαυλος
15 Οκτωβρίου, 2011
Έτσι μπράβο!
Επί τόπου κράξιμο στην τσατσά και να ακούν οι υποψήφιοι πελάτες.
J
jockerx
15 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θυμάμαι που το είχες πει και είχα βάλει χρόνο.
Μα στα 5 λεπτά ρε φίλε;
Βασικά όταν μου είπε
"Για να μην ξεχαστεί η κοπέλα"
της λέω "κι αν κόψεις τον άλλο πάνω που κοντεύει να χύσει;"
δεν απάντησε και γελούσε σαν χαζοχαρούμενο.
Μετά που μπήκαν όμως δυο πελάτες και τους είπα τα καθέκαστα, ευτυχώς με άκουσαν κι έφυγαν.
"Για να μην ξεχνιόμαστε" της απάντησα.
Πάω στοίχημα ότι θα μου έκανε μέχρι και βουντού η βρωμόγρια.
Π
Πύρκαυλος
17 Οκτωβρίου, 2011

Γι'αυτό πρέπει να φωνάζουμε και επί τόπου στο μπουρδέλο και ΕΔΩ στο σάϊτ.
Και να γράφουμε στ'αρχίδια μας τους νταβαντζίδες και τους ΜΑΛΑΚΕΣ συναγωνιστές που δυσανασχετούν επειδή φωνάζουμε και βάζουν σκοτούρα στο κεφάλι τους ΒΛΑΚΩΔΩΣ οι ΜΑΛΑΚΕΣ συναγωνιστές.
J
jockerx
18 Οκτωβρίου, 2011

Συμφωνω.. πρεπει να διαμαρτυρομαστε σε τετοιες περιπτωσεις και ξεμπροστιασμα εδω. Παντως απο παλια οταν εβλεπα την τσατσα να βαραει πορτες δεν καθομουν... Εφευγα ακομα κι αν μου αρεσε η κοπελα
18 Οκτωβρίου, 2011

Ακριβώς έτσι πράττω κι εγώ, παρακινώντας και τους υπόλοιπους που τυγχάνει να βρίσκονται στον χώρο!
Π
Πύρκαυλος
04 Δεκεμβρίου, 2011
Οσες φορές μου κάνανε μαλακία με χτυπήματα πόρτας, έκανα τέτοια μανούρα που στο τέλος πήρα τα λεφτά μου πίσω.
Q
Quasimodo
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7