Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 131 10
Μπουρδέλα
166714
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Aγαπητοί συναγωνιστές, για άλλο πήγα αλλά λόγω απουσίας της συγκεκριμένης Κατερίνας, στην Αλκιβιάδου Α, τήν οποία συστήνω ανεπιφύλακτα γιά τούς λάτρεις τού είδους, σάς παραπέμπω στίς κριτικές μου, πήγα στό Β οίκο, βράδυ, συναντώντας τη συνονόματη Χριστίνα από Ράσια μεριά. Ξανθιά, λεπτή, τατουάζ και τά σχετικά, καθαρή, ψιλοσκυλέ καυλιάρικη φατσούλα, καλοσυνάτη, αλλά και καλή επαγγελματίας θα έλεγα. Βέβαια είναι και θέμα καθαριότητας και συμπεριφοράς και εμπειρίας του πελάτη το οποίο βοηθάει.
Προκαταρκτικά καλά θα έλεγα, τσιμπουκάκι μαλακό αλλά γουστάρει πού το κάνει, και γενικώς το ζεί καλά, και αισθησιακά, κωλαράκι ή μουνάκι, γλειψιματάκια όλα ΟΚ, χαδάκια δεν δέχεται, μπορώ να πώ πέρασα καλά. Άλλωστε μπορεί να γούσταρε κι αυτή, γιατί μη νομίζετε από τους ξερω γώ 20-30 καθημερινούς πελάτες, οι 25 είναι ψιλομακάκες, κάτι τέτοιο έχω καταλάβει, οπότε αν τους κάτσει κανας καλός μαγκιώρος να το ‘χει, εκείνη τη στιγμή θα το γουστάρουν, έτυχε και ήμουν κιόλας και ο τελευταίος, οπότε την έδεσα καλά τη σούπα. Πάντως μπορώ να πώ τη συστήνω.
Αυτά φίλοι συναγωνιστές.
Προκαταρκτικά καλά θα έλεγα, τσιμπουκάκι μαλακό αλλά γουστάρει πού το κάνει, και γενικώς το ζεί καλά, και αισθησιακά, κωλαράκι ή μουνάκι, γλειψιματάκια όλα ΟΚ, χαδάκια δεν δέχεται, μπορώ να πώ πέρασα καλά. Άλλωστε μπορεί να γούσταρε κι αυτή, γιατί μη νομίζετε από τους ξερω γώ 20-30 καθημερινούς πελάτες, οι 25 είναι ψιλομακάκες, κάτι τέτοιο έχω καταλάβει, οπότε αν τους κάτσει κανας καλός μαγκιώρος να το ‘χει, εκείνη τη στιγμή θα το γουστάρουν, έτυχε και ήμουν κιόλας και ο τελευταίος, οπότε την έδεσα καλά τη σούπα. Πάντως μπορώ να πώ τη συστήνω.
Αυτά φίλοι συναγωνιστές.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Ὁπότε ἀπομένετε μόνον ἐσεῖς διὰ νὰ ὁμιλήσητε εἰς τὴν καρδίαν τῆς κας Χριστίνας.
Γράφε πιο συχνά να γελάμε, γιατι μας λείπει...
Και μη νομίσεις ότι σε περνάμε για μούφα, έ;
Και πάνω που έβλεπα όλο φλούφληδες στα μπουρδέλα!
Πάντως ρε φίλε, επειδή βλέπω ότι είσαι και φαν της Δέσποινας, ξέρεις του τραβελακίου... έχεις διαπιστώσει αν γουστάρουν και τα τραβέλια μαγκιώρους άντρες ή μόνο ντιγκιντάγκες;