Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το συγκεκριμένο μαγαζί με έχει κερδίσει πραγματικά.Ειδικά όταν βαριέμαι να τα γυρίσω όλα για να δω τι παίζει,μπαίνω εκεί κ τσεκάρω τι παίζει,συνήθως δοκιμάζω κάποια κοπέλλα εφόσον φυσικά μου αρέσει,κ σπάνια δεν περνάω καλά...

Να ξεκαθαρίσω ότι αναφέρομαι στο μαγαζί που βρίσκεται στον πρώτο όροφο κ όχι σε αυτό του ισογείου.Ελπίζω να μην πιστεύετε ότι μεροληπτώ υπέρ του συγκεκριμένου μαγαζιού λόγω των θετικών κριτικών που ανεβάζω.

Χθες το βράδυ λοιπόν είχα αποφασίσει να πάω για ένα ξελάφρωμα στην αμαρτωλή οδό,κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να αποτρέψει ούτε η βροχή η οποία έπεφτε όχι μεν καταρρακτωδώς αλλά αρκούντως ενοχλητικά...Ενώ περίμενα την απόλυτη ερημιά κ λόγω βροχής κ λόγω του ψιλοπερασμένου της ώρας (2 τα μεσάνυχτα),προς μεγάλη μου έκπληξη είδα αρκετούς συναγωνιστές οι οποίοι μέσα στο σουρεαλιστικό αυτό τοπίο έψαχναν τον ερωτικό τους προορισμό...

Μπαίνοντας στο οίκημα μου είπε το πρόγραμμα η σχετικά ευγενική υπηρεσία,κ ακολούθως βγαίνει κ η κοπέλλα.Μετρίου αναστήματος,με μακρυά μαύρα μαλλιά,γλυκό πρόσωπο κ χαμογελαστό,όχι όμως αντικειμενικά όμορφη,μέτριο προς μεγάλο στήθος το οποίο βέβαια αργότερα ανακάλυψα ότι είναι ψιλοκρεμασμένο,κ καλό σώμα με ψιλοτουρλωτά οπίσθια...

Μπαίνω στο δωμάτιο,γδύνομαι κ περιμένω την δεσποινίδα.Έρχεται,συστηνόμαστε κ αρχίζουν τα προκαταρκτικά.Φιλιά κ ρουφήγματα στις ρώγες από αυτήν με ταυτόχρονη ψιλομάλαξη του μορίου,πάνω κάτω τα ίδια ανταπέδωσα κ εγώ.Επέρχεται λοιπόν η έπαρση κ αρχίζει το κλαρίνο.Σχετικά καλό θα το χαρακτήριζα κ από άποψη τεχνικής αλλά ειδικά από άποψη έντασης...Το μόνο κακό ότι την παράτησε νωρίς (όχι ότι δεν μου είχε σηκωθεί) αλλά τέλος πάντων...Αρχίζουμε το ματς στα 4 με σχετικά καλή στάση γενικά,στημένη όμως πολύ κοντά στο σώμα μου μη επιτρέποντας μου να μπαίνω μέσα της δυνατά.Αντέχει όμως το σφυροκόπημα κ δείχνει να της αρέσει,γι'αυτό κ μου έκανε εντύπωση που δεν με άφηνε να μπαίνω δυνατά μέσα της με τη στάση που είχε πάρει...Επίσης καμία δυσανασχέτηση στα χαστουκάκια....

Συνεχίζουμε με ιεραποστολικό με πολύ καλή στάση κ συμμετοχή εκ μέρους της...Εντός ολίγου ήρθε κ το τέλος κατόπιν του οποίου με κράτησε μέσα της για να στραγγίξω...

Συνοψίζοντας...

Μια χαρά κ το δωμάτιο,κ η συμπεριφορά της υπηρεσίας...

Η κοπέλλα από εμφάνιση υστερεί μόνο στα δόντια κ στο ψιλοπεσμένο στήθος.Κατά τα άλλα είναι μια χαρά.Από θέμα συμπεριφοράς κ συμμετοχής είναι πολύ ευγενική κ με ενεργή συμμετοχή στη συνουσία...
Αν δεν έβρισκα κάτι συγκινητικό ή καινούριο θα την ξανατιμούσα πολύ εύκολα.Τουλάχιστον για μια φορά την προτείνω...

Να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
KRITIKOS1985
Σεβαστός
55
Πόντοι:
1.640
Ανάφερε αυτήν την κριτική