Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175564
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Βραδυ Πεμπτη και αναγκη για αμεση εκσπερματιση. Περιμενω λοιπον το σχολασμα απο τη δουλεια και πρωτη σκεψη Σονια στη Λεωνιδου για την ρουφηχτη πιπα της αφου μονο αυτο ηθελα. Τη συγκεκριμενη την ειχα ξαναπαρει πριν απο καιρο και την μπερδευα με το αλλο μιλφ τη Μαριαννα που πλεον δεν εργαζεται εκει. Ηθελα λοιπον την καλη ρουφηχτη πιπα της Σονιας για να χυσουμε και να παμε σπιτι μας. Αφου πληρωσα το εισητηριο των 10 (με 15 κανει και ελευθερο τελειωτικο) περασα σε ενα κλασσικο δωματιο μεταξουργειου. Εχω αναρωτηθει αρκετες φορες μηπως ολο αυτο με την ξεχειλωμενα decadent αισθητικη του μεταξουργειου γινεται εσκεμμενα. Πραγματικα δεν θες πολυ να το πιστεψεις αλλα ειναι κατι που με τραβαγε στο Μεταξι (που ισως τελικα να λειτουργει αρνητικα στην πραξη αυτη καθ'αυτη).
Αφου περιμενω κανα 20λεπτο στο δωματιο (ημουν στο με το που μπαινεις δεξια οποτε εριχνα απο το παραθηρο ματιες στο μοτο απο κατω - εξου και το 10 στη σταθμευση) ερχεται η Σονια χαμογελαστη και καταδεχτικη αλλα πολυ βιαστικη. Τοσο αγχωμενη που μου εδωσε τη εντυπωση οτι η -αφαντη- τσατσα της ειχε δωσει λιστα με πελατες που περιμενουν σε υγρα σκοτεινα δωματια αναψοκοκκινισμενοι και επρεπε η ωριμη Ρωσιδα να προλαβει τις εξπερματισεις τους. Αφου τις εξηγησα οτι θελω μονο μια πιπα και τιποτε αλλο αρχισε το τρομπονι που καμια σχεση δεν ειχε με την προηγουμενη φορα που ηταν δυνατο. Κατα την ολιγολεπτη διαρκεια εβγαζε τους ηχους που ειναι νομιζω σημα κατατεθεν της αλλα η αισθηση εξακολουθουσε να μην ειναι καλη. Ταυτοχρονα επαιζει με τους ορχεις μου. Οταν πλησιαζα στο τελος της ειπα να βαλει τα δυνατα της οπως και εγινε για να τελειωνουμε κανα λεπτο νωριτερα αφου η συνευρεση κριθηκε αποτυχημενη. Εστειλα καποια ml γενετικου υλικου στο σακουλακι κοιτωντας το ταβανι και βγαζοντας εναν ρογχο ανακουφισης. Εφυγε, ντυθηκα και ειπα στο εαυτο μου ξανα οτι το μεταξουργειο δεν ειναι για εμενα περιμενοντας την επομενη φορα για να διαψευστω.
Αφου περιμενω κανα 20λεπτο στο δωματιο (ημουν στο με το που μπαινεις δεξια οποτε εριχνα απο το παραθηρο ματιες στο μοτο απο κατω - εξου και το 10 στη σταθμευση) ερχεται η Σονια χαμογελαστη και καταδεχτικη αλλα πολυ βιαστικη. Τοσο αγχωμενη που μου εδωσε τη εντυπωση οτι η -αφαντη- τσατσα της ειχε δωσει λιστα με πελατες που περιμενουν σε υγρα σκοτεινα δωματια αναψοκοκκινισμενοι και επρεπε η ωριμη Ρωσιδα να προλαβει τις εξπερματισεις τους. Αφου τις εξηγησα οτι θελω μονο μια πιπα και τιποτε αλλο αρχισε το τρομπονι που καμια σχεση δεν ειχε με την προηγουμενη φορα που ηταν δυνατο. Κατα την ολιγολεπτη διαρκεια εβγαζε τους ηχους που ειναι νομιζω σημα κατατεθεν της αλλα η αισθηση εξακολουθουσε να μην ειναι καλη. Ταυτοχρονα επαιζει με τους ορχεις μου. Οταν πλησιαζα στο τελος της ειπα να βαλει τα δυνατα της οπως και εγινε για να τελειωνουμε κανα λεπτο νωριτερα αφου η συνευρεση κριθηκε αποτυχημενη. Εστειλα καποια ml γενετικου υλικου στο σακουλακι κοιτωντας το ταβανι και βγαζοντας εναν ρογχο ανακουφισης. Εφυγε, ντυθηκα και ειπα στο εαυτο μου ξανα οτι το μεταξουργειο δεν ειναι για εμενα περιμενοντας την επομενη φορα για να διαψευστω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Σταθερός στις απόψεις σου ε συναγωνιστή;