Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 84 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Φίλοι συναθλητές γεία σας! Επειδή πολλές φορές ο χώρος των κριτικών έχει γίνει και πεδίο ψυχανάλυσης,νιώθω κι εγώ την ανάγκη να σας ομολογήσω ένα "φαουλ" στο οποίο υπέπεσα χθες βράδυ. Δηλαδή τι φαουλ ? Μιλάμε για πέναλτι καραμπίνατο με κόκκινη κάρτα μαζί. Ξεκινάω λοιπόν Σάββατο βραδάκι μια τσαρκα από τα παλιά στα λημέρια της Φυλής. Κάποια στιγμή ,προς το τέλος,κατηφορίζω και τα σκαλιά του Φ.99. Με υποδέχεται ένας ευγένεστατος υπηρεσίας και μου λέει ότι σήμερα δουλεύει το Δεσποινάκι. Σε ένα λεπτό βγαίνει και η κοπέλα στο σαλόνι και μόλις τη βλέπω χωρίς να το σκεφτώ και πολύ δίνω το είκοσιπενταρι και μπαίνω στο δωμάτιο. Η Δέσποινα όπως την είδα με την πρώτη ματιά ,είναι μια ψηλή κοπέλα ,με αδύνατο σώμα ,ενισχυμένα στήθη ,μαλλιά μέχρι τους ώμους και συμπαθήτικο πρόσωπο με γλυκό χαμόγελο. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο και την είδα από πιο κοντά ,όλα άλλαξαν. Τότε κατάλαβα το φαουλ που έκανα. Παρόλα αυτά δεν έφυγα και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να "χαλαρώσω και να το απολαυσω". Με ρώτησε τι θέλω να κάνουμε και της διευκρίνησα ότι είμαι αυστηρά "ενεργητικός". Τα προκαταρκτικά ήταν αφού τυπικά έως ανύπαρκτα,διότι λόγω αμηχανίας δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Άλλα ούτε και η ίδια φαίνεται να είναι φανατική των προκαταρκτικών. Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα του στοματικού. Εκεί μπορώ να τη βαθμολογήσω καλύτερα. Η πίπα ήταν αρκετά καλή αν και χωρίς περιποίηση @@. Στο κυρίως σεξ αφού δοκιμάσαμε πρώτα ανεπιτυχώς από πλάγια στάση, τελικά στήθηκε στα 4 και το κάναμε έτσι. Μπήκα μέσα της πανεύκολα και αφού τη σφυροκόπησα για λίγα λεπτά ,κατέθεσα. Τότε η Δέσποινα σηκώθηκε κι αφού μου είπε ένα "φιλάκια" έφυγε από το δωμάτιο. Γενικά ήταν μια αμήχανη εμπειρία, η οποία είχε ευτυχές τέλος μάλλον επειδή είχα αρκετές μέρες να καταθέσω. Βέβαια ,εδώ που τα λέμε ,εγώ δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Υποθέτω ότι οι λάτρεις του είδους θα περιγράψουν την εμπειρία τους διαφορετικά. Εγώ πάντως επειδή έφυγα με ένα κενό και με μια μικρή ντροπή, αποφάσισα σε κανά δύωρο να συνεχίσω την τσαρκα μου και να καταλήξω σε κάποιο άλλο μέρος για να μην πάει εντελώς χαμένη αυτή η βραδιά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2011
καλα ρε συ πως την πατησες....στο συγκεκριμενο εχει κοντα στα 20 χρονια που φερνει μονο τραβελια κ τρανσεξουαλ...
απο δω εχει περασει η τζενη η χειλουδακη πριν αγορασει το μπουρδελο που εχει στην φωκαιας κ πριν φυγει για ροδο κ μετα κρητη , καθος κ η αφροδιτη ....
02 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ποιό μπουρδέλο έχει στην Φωκαίας η Χειλουδάκη;;;
03 Οκτωβρίου, 2011

Φίλε έχεις δίκιο. Αύριο κιόλας πρέπει να πάω στον οφθαλμιατρο να μου γράψει καινούργια γυαλιά.
03 Οκτωβρίου, 2011

ειχε το φωκαιας 19 κ μαλιστα εμενε στο σπιτι απο πανω με τα καγκελα.....της ειχα κανει κ κανταδα πριν 17χρονια.....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4