Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 578 10
Μπουρδέλα
571548
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Γιάννα είναι μία καινούρια κοπέλα με καστανά μαλλιά κανονικών κιλών απο Ουκρανία.Έχει όμορφο σώμα και συμπαθητικό προσωπάκι και προσωπικά εμένα μου αρέσει.Το σαλόνι που κάνει θυμίζει show και αντίστοιχες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει στο δωμάτιο.Αφορμή για να περάσω στάθηκαν οι προηγούμενες κριτικές συναγωνιστών τους οποίους και ευχαριστώ γιατί η κοπέλα αυτή την στιγμή (δεν ξέρω για πόσο θα μείνει έτσι) είναι διαμαντάκι.Κάτα ομολογία με τα λίγα Αγγλικά που μιλάει η κοπέλα είναι 22 Μαίων!! Στο δωμάτιο μπήκε μέσα με θετική αύρα και αρκετά ορεξάτη.Μπορώ να ομολογήσω ότι τόσο κατά την διάρκεια της πράξης όσο και πριν και στο τέλος ήταν αρκετά υπερκινητική η συγκεκριμένη κοπέλα.Ξεκινήσαμε με τις απαραίτητες συστάσεις και γρήγορα περάσαμε σε αγκαλίτσες,χαιδεματάκια και φιλάκια!! Η κοπέλα απο μόνη της κάνει κίνηση για γλωσσόφιλα και δυστυχώς ενέδωσα στον πειρασμό.Ξαπλώνω ανάσκελα και χωρίς να με ρωτήσει μου κάνει ακάποτο τσιμπούκι κάτι που ούτως η άλλως θα επέλεγα για αυτό όσοι δεν επιλέγουν το πρόγραμμα αυτό ας της το πουν γρήγορα.Το τσιμπούκι της στην αρχή ήταν κανονικό αλλά χρησιμοποιούσε και το χέρι της παλινδρομώντας το εργαλείο μου καθώς έμπαινε στο στόμα της.Αργότερα όμως το βελτίωσε κάπως.Θέλει δουλειά ακόμα στο τσιμπούκι αλλά πάντως κάνει καλή προσπάθεια σε γενικές γραμμές.Κατά διαστήματα έγλειφε και τον κορμό του πέους και το χτυπούσε στην γλώσσα της.Στην συνέχεια μου ρούφηξε τους όρχεις μου παίρνοντας τους έναν μέσα στο στόμα της ρουφώντας και απελευθερώνοντας τους με πίεση κάνοντας ήχο που θύμιζε άνοιγμα σαμπάνιας!! Μπορώ να ομολογήσω ότι αυτό με πόνεσε χωρίς να έχει πρόθεση η ίδια και της είπα να μην το ξαναεπαναλάβει.Τελικά την καθοδήγησα με νοήματα να με γλείψει στους όρχεις με την γλώσσα.Στην συνέχεια την πήρα 69 όπου και διαπίστωσα οτι το μουνί της είχε πολύ κρέμα και ότι είναι αρκετά ανοιχτό.Έτσι ενώ ρουφούσε το πέοος μου εγώ της έβαζα μουνοδάχτυλο με αρκετή ευκολία.
Στο σεξ με καβάλησε απο πάνω ανάποδα (reverse cowgirl) και στην συνέχεια κατόπιν προτροπής μου με καβάλησε και με το πρόσωπο της προς εμένα.Σε όλη την διάρκεια του καβαλητού η ίδια ανεβοκατέβαινε πάνω μου δυνατά και με ορμή αλλά επειδή ήθελα να την γαμήσω και εγώ την σταθεροποίησα και πέτυχα μερικές παλινδρομήσεις.Βέβαια η ίδια μετά απο λίγο άρχισε να κουνιέται και αυτή οπότε συνίσταται και για τους πολύ κουρασμένους γιατί στην ουσία κάνει όλη την δουλειά αυτή.
Την στήνω πισοκωληττό και αρχίζω να την καρφώνω δυνατά χωρίς διαμαρτυρία.Στο πισοκωληττό όμως ανασήκωσε την πλάτη της αρκετά ψηλά επιτρέποντας μου παλινδρόμηση αλλά μειώνοντας μου την θέα.Οι παλινδρομήσεις λόγω κρέμας ήταν αρκετά εύκολες με μηδενική αντίσταση και μάλλον η κοπέλα ήταν και αρκετά ανοιχτή.
Την παίρνω και ιεραποστολικά οπού την γαμούσα με μανία προσπαθώντας να καταλάβω κάτι και αρχίσαμε να γλωσσοφιλιόμαστε με τα σώματα μας κολλητά προσπαθώντας να φτιαχτώ και να χύσω.Στο σημείο αυτό ακούστηκε και το πρώτο χτύπημα της πόρτας σιγανό και ευγενικό μεν ,παραμένοντας ενοχλητικό και αδιάκριτο δε.
Στο τέλος γονάτισα και την έβαλα στο πλάι,έβγαλα την καπότα και της είπα να με τσιμπουκώσει για να τελειώσω.Παράλληλα της γαμούσα και με το δάχτυλό μου την μουνότρυπα.Έπειτα ξάπλωσα ανάσκελα όπου μου έγλειψε τα αρχίδια και τον κώλο αγνοώντας το δεύτερο χτύπημα της πόρτας ,προς τιμήν της φυσικά,και όταν το τέλος ήρθε έχυνα και μου έγλυφε τα χύσια απο το καβλί μου σαν παγωτό!!Η συγκεκριμένη λοιπόν μάλλον κάνει και τελειωτικό τσιμπούκι! Έμεινα ικανοποιημένος και για αυτό τον λόγο παρότι σε κάποια πραγματάκια θέλει προσπάθεια ακόμα θα της βάλω καλό βαθμό γιατί ήταν αρκετά φιλότιμη και με θετική αύρα!!
P.S: Η κοπέλα δουλεύει στο ισόγειο αριστερά του κτιρίου.Να προσθέσω επίσης οτι ο φωτισμός του δωματίου ήταν αρκετά χαμηλός κάτι που δεν μου πολυαρέσει μιας και προτιμώ τα φωτεινά δωμάτια στο σεξ.
Στο σεξ με καβάλησε απο πάνω ανάποδα (reverse cowgirl) και στην συνέχεια κατόπιν προτροπής μου με καβάλησε και με το πρόσωπο της προς εμένα.Σε όλη την διάρκεια του καβαλητού η ίδια ανεβοκατέβαινε πάνω μου δυνατά και με ορμή αλλά επειδή ήθελα να την γαμήσω και εγώ την σταθεροποίησα και πέτυχα μερικές παλινδρομήσεις.Βέβαια η ίδια μετά απο λίγο άρχισε να κουνιέται και αυτή οπότε συνίσταται και για τους πολύ κουρασμένους γιατί στην ουσία κάνει όλη την δουλειά αυτή.
Την στήνω πισοκωληττό και αρχίζω να την καρφώνω δυνατά χωρίς διαμαρτυρία.Στο πισοκωληττό όμως ανασήκωσε την πλάτη της αρκετά ψηλά επιτρέποντας μου παλινδρόμηση αλλά μειώνοντας μου την θέα.Οι παλινδρομήσεις λόγω κρέμας ήταν αρκετά εύκολες με μηδενική αντίσταση και μάλλον η κοπέλα ήταν και αρκετά ανοιχτή.
Την παίρνω και ιεραποστολικά οπού την γαμούσα με μανία προσπαθώντας να καταλάβω κάτι και αρχίσαμε να γλωσσοφιλιόμαστε με τα σώματα μας κολλητά προσπαθώντας να φτιαχτώ και να χύσω.Στο σημείο αυτό ακούστηκε και το πρώτο χτύπημα της πόρτας σιγανό και ευγενικό μεν ,παραμένοντας ενοχλητικό και αδιάκριτο δε.
Στο τέλος γονάτισα και την έβαλα στο πλάι,έβγαλα την καπότα και της είπα να με τσιμπουκώσει για να τελειώσω.Παράλληλα της γαμούσα και με το δάχτυλό μου την μουνότρυπα.Έπειτα ξάπλωσα ανάσκελα όπου μου έγλειψε τα αρχίδια και τον κώλο αγνοώντας το δεύτερο χτύπημα της πόρτας ,προς τιμήν της φυσικά,και όταν το τέλος ήρθε έχυνα και μου έγλυφε τα χύσια απο το καβλί μου σαν παγωτό!!Η συγκεκριμένη λοιπόν μάλλον κάνει και τελειωτικό τσιμπούκι! Έμεινα ικανοποιημένος και για αυτό τον λόγο παρότι σε κάποια πραγματάκια θέλει προσπάθεια ακόμα θα της βάλω καλό βαθμό γιατί ήταν αρκετά φιλότιμη και με θετική αύρα!!
P.S: Η κοπέλα δουλεύει στο ισόγειο αριστερά του κτιρίου.Να προσθέσω επίσης οτι ο φωτισμός του δωματίου ήταν αρκετά χαμηλός κάτι που δεν μου πολυαρέσει μιας και προτιμώ τα φωτεινά δωμάτια στο σεξ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2011
Γειά σου συναγωνιστή pr. Πολύ άναση στο ακάποτο στα γλωσσόφιλα κλπ παρέχει η κοπέλα. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι αντίγραφο της Αντρέας/ρουμάνας από Μαραθώνος
Larson
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1