Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα την αποτυχημενη μου καταθεση στο Φ.92Α εψαχνα να ρεφαρω. Σκεφτηκα να παω σε καποιο απο τα στανταρακια μου, αλλα ο Μαρκο Πολο που κρυβω μεσα μου με ωθουσε σε καινουριες, ανεξερευνητες πουτανες Κουλ. Τα βηματα μου με εφεραν στο σπιτακι αυτο (μιλαω για το ισογειο, οπως μπαινουμε απο την εισοδο της Φωκαιας στα αριστερα), οπου η τσατσα προμοταριζε ολο καμαρι τη Γιαννα, μια αλλη Ουκρανιδα. Απο τη μια θυμηθηκα τις καλες κριτικες της κοπελας, απο την αλλη μου φανηκε πολυ ταιριαστο και ποιητικο συναμα το να δωσω σε μια Ουκρανιδα την ευκαιρια να αποκαταστησει το ονομα της χωρας της που η συμπατριωτισσα της ειχε προ ολιγου κηλιδωσει.

Η Γιαννα ηρθε γρηγορα στο δωματιο. Ειναι πολυ ευχαριστη κοπελα, χαμογελαστη και ευδιαθετη και αυτο το χαμογελο ομορφαινει πολυ το προσωπο της. Ειναι μετριου αναστηματος, καστανοξανθη και εχει ωραιο σφιχτο σωμα, με μονο μειον τα μικρα και νερουλα βυζια της οπως πολυ σωστα εγραψε και ο opeth. Ηρθε κατευθειαν πανω μου, με αγκαλιασε και αρχισε χαδια, γλυψιματα και φιλια (ορμησε φουλ για γλωσσοφιλα, τα οποια ομως αποφευγω). Εδω να επισημανω πως η κοπελα μοσχομυριζε και σου εβγαζε την επιθυμια να τη βαλεις κατω και να τη φιλας και να τη γλυφεις για ωρες. Σιγα σιγα κατεβηκε πιο χαμηλα και αρχισε το τρομπονι. Πολυ καλο με τη λογικη οτι υπηρξε πολυωρη και καλη περιποιηση της γυρω περιοχης, με ρουφηγμα αρχιδιων. Κινηθηκε μαλιστα και για γλυφοκωλι, αλλα τη σταματησα μιας και δεν ειμαι φαν. Τη γυρισα σε 69, οπου και αρχισα να επεξεργαζομαι το μουνακι της, οταν το χορτασα της ζητησα να με καβαλησει για ροντεο. Λοιπον, η κοπελα ξεκινησε ενα κοπανημα πανω στην τσουτσου μου σα να ηταν κομπρεσερ Εμμμμ μιλαμε κοπανιοτανε με πολλη λυσσα! Μιας και δεν τα πολυγουσταρω τετοια κοπανηματα της ειπα να γυρισει για πισοκολλητο, οπου και πηρα εγω τα ηνια και επεβαλλα το ρυθμο μου. Καλο στησιμο, καλη συμμετοχη με ελαφριους αναστεναγμους και ωραια και η θεα του πατουριου της Γλώσσα . Για τελος ιεραποστολος με face to face καταστασεις, οπου ξαναεπιχειρησε γλωσσοφιλα.

Key points:
1. Η τσατσα παιρνει λιαν επιεικως 4, διοτι χτυπησε πορτα και μαλιστα απο πολυ νωρις! Υπολογιζω γυρω στα 7-8 λεπτα! Δεν της βαζω χαμηλοτερα, διοτι το δωματιο ηταν τουλαχιστον καθαρο και περιποιημενο. Η Γιαννα βεβαια την εγραψε κανονικοτατα και συνεχισε τον αγωνα.
2. Η κοπελα δε μιλαει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα ουτε τιποτα, μονο ουκρανικο. Αυτο για μενα ειναι σημαντικο μειον, καθως δε γουσταρω να συνεννοουμαι με τις κοπελες στη νοηματικη και με μουγκρητα και χειρονομιες. Για το λογο αυτο και το 8 στο Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας, αλλιως ειναι για 9.
3. Λογω των 1 και 2, πεφτει και το Σχέση απόδοσης/τιμής στο 8 απο 9.

Χρονος παραμονης της Γιαννας στο δωματιο 14 λεπτα.

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2011
duskolieggrafi, οι κριτικές σου είναι ενδελεχείς και χρήσιμες.
J
jockerx
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1