Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 207 10
Μπουρδέλα
209433
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
η επισκεψη εγινε ξημερωματα πεμπτης προς παρασκευη στις 00.10 , την ερρικα την ειχα παρει αρχες ιουλιου δυο τρεις μερες πριν φυγει για την πατριδα της(ρουμανια) τωρα επεστρεψε,η ερικα με φουλ προγραμμα ,ειναι ρουμανα 20 ετων 1,62 με πολλα πιασηματα(βυζαρες , μπουταρες , κωλαρα) με μακρια ισια μαλλια που της φτανουν μεχρι λιγο κατω απο τον κωλο και στην φατσα δεν λεει κ πολλα αν κ εχει πολυ ομορφα ματια , μπαινει στο δωματιο ενω ειχα μεινει με το εσωρουχο κ ερχεται κ μου το βγαζει κ αρχιζει να με φιλαει στην πλατη κ στο στηθος ,εγω με την σειρα μου αρχιζα να χουφτωνω της βυζαρες της κ την κωλαρα της , μετα την εστησα στα τεσσερα στην ακρη του κρεβατιου κ της αρχισα γλυφομουνι ,ενω αυτη κοιταζε στον καθρεφτη κ χουφτωνε της βυζαρες της ενω εκανε παιχνηδια με την γλωσσα της , γυρισε κ αφου με σκουπησε με μωρομαντηλο αρχισε πιπα πολυ δυνατη κ βαθια χωρις χερια κ μετα απο προτροπη μου εγλυψε κ αρχιδια , περασμα προφυλακτικου κ πρωτη σταση πισοκωλλητα στα ορθια διπλα στον νυπτηρα με μενα ποτε να χουφτωνω της βυζαρες της κ ποτε να της τραβαω τα μακτια της μαλλια που τα εχει αλογοουρα(το μαλλι ειναι πολυ μακρυ)την πηγαινω στο κρεβατι την ξαναστηνω στα τεσσερα(ξερει να περνει πολυ καλυ θεση ,εχει κ απιστευτη κωλαρα)κ αφου εβαλε λιγο τζελ της εσκισα στην κυριολεξια την κωλαρα της πολυ δυνατα ,ενω σε καποια φαση εγω δεν κουνιομουν κ αυτη πηγαινε μπρος πισω την κωλαρα της δηλαδη γαμουσε τον πουτσο μου , πολυ καυλα η γκομενα το τελος ηρθε με ισπανικη στα βυζια της χωρις προφυλακτικο(δεν το κανει κανονικα αυτο)σουπερ γαμησι η ερικα....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Έρικα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
φιλε με λίγα λόγια άμα είδα χύσια στα βυζιά της να ξέρω πως είναι τα δικά σου? χαχαχααχα
φιλικά πάντα ;-)