Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έχω την εντύπωση πως οι προηγούμενοι φίλοι, είναι ακριβείς όσον αφορά την εμφάνιση της συγκεκριμμένης κοπέλας, δεν περιγράφουν όμως επαρκώς την συμπεριφορά της! Εκτός αν εγώ έπεσα στην περίπτωση... Δεν νομίζω όμως, γιατί όλοι έχουν να πουν κάτι, έστω και λίγο αρνητικό, το οποίο όμως το υποσκελίζει η εμφάνιση. Εμένα δεν με κάλυψε! Ίσως να νομίζει και η ίδια πως επειδή είναι πολύ όμορφη, αυτό αρκεί.

Και εξηγούμαι: Κατ' αρχήν, ψιλοβαριέται να μιλήσει. "Πως σε λένε;"-"Ρενάτα", "Από που είσαι;"-"Ρωσία", "Είσαι πολύ όμορφη"-"...". Κακή αρχή, λέω, αλλά δε γαμιέται. Ανέκφραστη, με ύφος αγγαρείας, ξεκινάει να μου τον παίζει με το χέρι, χωρίς να γλύφει. Αφήνει όντως χάδια παντού. Μόλις μου σηκώνεται, με τη μαλακία, μου βάζει το προφυλακτικό και κάνει μια σύντομη και αδιάφορη πίπα, επίσης αγγαρεία. "Πως θέλεις;" με ρωτάει (καλό αυτό) και την βάζω από πάνω. Αρχίζει να κοπανιέται δυνατά, αλλά πιο πολύ νευρικά και βιαστικά, παρά καυλωτικά. Μετά από δευτερόλεπτα (!!!) μου λέει "φτάνει" και την ξαπλώνω ανάσκελα. Αν και λίγο σφιγμένη, με ψιλοάφησε να την πάρω αγκαλιά, όσο την γαμούσα. Όντως της τον έδωσα δυνατά και δεν διαμαρτυρήθηκε. Την ώρα που έχυνα, είχε αρχίσει ήδη να τραβιέται, λες και φοβότανε ή λες και βιαζότανε (μάλλον το δεύτερο!). Έφυγε ψιλογρήγορα, με ένα ξερό "Γειάα", και μόνο τότε χαμογέλασε ελαφρά για πρώτη φορά. Μέχρι τότε ψυγείο. Επίσης και η τσατσά την ώρα που έφευγα με τράκαρε στο διάδρομο και ούτε γειά είπε ούτε τίποτα. Να διευκρινήσω πως η ώρα ήτανε 5 το απόγευμα και μάλλον μόλις είχε πιάσει δουλειά, οπότε η δικαιολογία της κούρασης πάει περίπατο, αν και πάλι δεν θα το θεωρούσα καλό λόγο για τέτοια συμπεριφορά απ΄ τη στιγμή που πληρώνω. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, σχεδόν, στη Φυλής που πετυχαίνω πολύ όμορφη κοπέλα με μετριότατες προς κακές υπηρεσίες (βλ. σχετικά την κριτική μου για το Φυλής 84Β). Μήπως την είδανε κάπως; Κρίμα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2008
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Νέο Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού