Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

4.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπέρα μάγκες. Έιπα να κατέβω μετά από κάτι μήνες και πραγματικά απογοητεύτηκα. Καταρχήν, εγώ ήμουν σε αναζήτηση μιας ξανθιάς Τσέχας που είχα πάρει την προηγούμενη φορά και ήταν όλα τα λεφτά (στο 66Α)αλλά μάλλον το μωρό την έκανε. Μετά απο περιπλάνηση σε αρκετά σπίτια, και ενώ ήδη είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο και η κοπέλα μου έκανε εντύπωση (τρομάρα της) καταλήγω και πάλι εκεί. Η κοπέλα είναι καστανόξανθη, με ωραίο κορμί, κοντούλα και γλυκιά φατσόυλα, σε προδιαθέτει ευχάριστα, αλλά δυστυχώς η συνέχεια δεν είναι ανάλογη. Δίνω το 20άρικο στην ευγενική τσατσά, κάθομαι στο κρεβάτι και περιμένω. Η κοπελα μπαίνει, δεν μιλάει και πολύ, με ρωτάει αν γουστάρω με καπότα η χωρίς, ζητάω χωρίς και κάπου εδώ αρχίζουν τα ωραία. Η γκόμενα αρχίζει και μου μυρίζει τον πούτσο, μου βάζει κρέμα και ξεκινάει ένα ομολογουμένως καλό τσιμπουκάκι. Ζητάω 69 και η γκόμενα, που είναι όλη την ώρα μέσα στην ξινίλα και την τσαντίλα μου λέει "εσύ θέλεις πολύ"? Ρε τσάτσες γιατί μας φλομώνετε στο ψέμα στην υποδοχή για δήθεν 69, τελείωμα στο στόμα και άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε? Τελικά, η γκόμενα ξαπλώνει για ιεραποστολικό, της το βάζω, εκείνη δεν έχει καθόλου συμμετοχή, υφάκι "άντε να τελειώνουμε", της ζητάω ν'αλλάξουμε στάση και εκείνη λες και μίλησα κινέζικα αρχίζει να με ρωτάει "τι θέλεις, δεν καταλαβαίνω, τι είναι αυτό"? Εγώ κάπου εκεί αρχίζω και τα παίρνω στο κρανίο, συγκρατώ τον εαυτό μου να μην τη βαρέσω, εκείνη γυρνάει για πισωκολλητό, εμένα απο την ξενέρα και τα νεύρα δεν μου σηκώνεται με τίποτα, μετά μου τραβάει μαλακία χειρότερα και από παρθένα, και κάπου εκεί αφήνει και μια κλανιά! Βγάζω την καπότα και σηκώνομαι να φύγω. Της λέω κάποια πράγματα σε πολύ έντονο ύφος, και είχα τ'αρχίδια να πάω και να ζητήσω πίσω τα χρήματά μου τα οποία και πήρα χωρίς πολλά πολλά, αφού εξήγησα στην τσατσά ότι δεν τελείωσα και η η κοπέλα είχε απαράδεκτη συμπεριφορά (στην αρχή μου είπε περίμενε λίγο και λέω απο μέσα μου θα μου φέρει κανά σεκιουριτά τώρα και θα γίνει της πόπης αλλά τελικά όλα οκ).

Σύνοψη μάγκες, μακριά απο το συγκεκριμένο μπουρδέλο, κρίμα τα φράγκα. Ανεκδιήγητη συμπεριφορά, καθόλου συμμετοχή, το μόνο καλό ήταν το τσιμπουκάκι. Εγώ είχα το θάρρος να πάρω πίσω τα χρήματά μου, δεν ξέρω ποιός άλλος το έχει κάνει.
Υ.Γ. Φιλαράκι απο κάτω που έδωσες 40άρικο, ειλικρινά κρίμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2011
"και κάπου εκεί αφήνει και μια κλανιά!"
Ευτυχώς τύπε που δεν ήταν από εκείνες τις τζούφιες που μυρίζουνε Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
01 Οκτωβρίου, 2011
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω,αλλά προτρέπεις άπαντες να μην πλησιάσουν,αλλά εσύ ο ίδιος την πάτησες ενώ ήδη υπάρχουν κριτικές που σε αποτρέπουν απο το να πας...Εφόσον είσαι μέλος,έπρεπε να είσαι πιο ενημρωμένος..Για να μην την πατάς στο λέω,όχι τίποτα άλλο...
01 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν τα διαβάζω και κάθε μέρα ρε μεγάλε
01 Οκτωβρίου, 2011

Και δεν την πάτησα καθόλου αδερφέ, το πήρα πίσω το 20αρικο, με τσιμπούκωσε στο τζάμπα η παλιοπουτανάρα και έπεσε και λίγο γαμήσι
01 Οκτωβρίου, 2011

Διάβαζε όσα μπορείς περισσότερα,δεν ανεβαίνουν κ χιλιάδες κριτικές την ημέρα (για δικό σου καλό κ μόνο).Ευτυχώς που το πήρες πίσω κ τώρα έχεις να θυμάσαι απλά μια κακή εμπειρία κ όχι μια κακή εμπειρία συν ένα χαμένο εικοσάρικο...Στο συγκεκριμένο θέμα σε παραδέχομαι κιόλας γιατί εγώ σχεδόν αποκλείεται να πήγαινα να πάρω πίσω τα λεφτά...
01 Οκτωβρίου, 2011

φιλε ενα μελαχρινο απο ισπανια ειναι;;;αν ναι και σε μενα τα ιδια εκανε και χειροτερα....
01 Οκτωβρίου, 2011

Ξέρω'γω από πού είναι η καριόλα... Τώρα που το λες πάντως μοιάζει με λατίνα
01 Οκτωβρίου, 2011

Αδερφέ, όταν όχι μόνο δεν ικανοποιείσαι αλλά βλέπεις κι ότι σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου, είναι υποχρέωσή σου να πάρεις πίσω τα χρήματά σου
01 Οκτωβρίου, 2011
φίλε καλά κάνεις και ενημερώνεις και μαγκιά σου που ζήτησες τα λεφτά πίσω αλλά αν σκάσει νταβάς η κάντην η εξήγησε πολύ πολυ ευγενικά ότι η γκόμενα ήταν απαράδεκτη (στην ανάγκη φούσκωσε τα λίγο)
03 Οκτωβρίου, 2011

Οι νταβάδες δεν ρισκάρουν να κάνουν μαλακίες όπως πριν κάποια χρόνια.Τώρα,ιδιαίτερα αν έχει και κόσμο στο σαλόνι,κάνουν την κότα για να μην χάσουν πελάτες.Πριν κάτι μήνες έκανα σαματα στο Αγκύρας 12β επειδή δεν μου έδιναν τα φράγκα πίσω και τελικά ένας κακομοίρης αλβανιάρης που είχαν για security έκανε την κότα.Θα μου πείς ξύλο θα έτρωγε ο συγκεκριμένος,αλλά και η τσατσά που πούλαγε νταϊλίκι,μαζί με την πουτάνα,που νόμιζαν ότι αν φωνάξουν θα φοβηθώ.Αλλά τις διέψευσα...Και καλό είναι να πηγαίνουμε με παρέα μπουρδελότσαρκα,καθώς νιώθουμε και είμαστε ασφαλέστεροι,καθώς επίσης καλό είναι να διεκδικούμε το δίκιο μας.Σου παρέχουν κάποιες υπηρεσίες θεωρητικά,όταν όμως δεν τις λαμβάνεις πρακτικά,επειδή σε δούλεψαν,πρέπει να παίρνεις τα λεφτά σου πίσω και να παραπονιέσαι για το τι παίχτηκε,έτσι ώστε όταν δούν τα έσοδα να πέφτουν και τους πελάτες να αραιώνουν,να καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά.Γιατί οι πουτάνες νομίζουν ότι όταν δεν πάει καλά το μπουρδέλο,αλλάζουν κουρτίνες και όχι πουτάνες.Τα αφεντικά τους όμως όχι...Αν αφήσεις τα φράγκα και απλά φύγεις τσαντισμένος,θα χάσεις τα λεφτά σου,η κατάσταση θα διαιωνίζεται και θα την πατήσουν και άλλοι.Καταλάβετέ το,πληρώνουμε και απαιτούμε.Δεν είμαστε υπάλληλοι εμείς,αλλά εκείνοι.Πληρώνουμε και ζητάμε αυτά που μας είπαν ότι προσφέρουν και όχι κάτι παράλογο.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10