Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198791
Γενική βαθμολογία
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλησπέρα μάγκες. Έιπα να κατέβω μετά από κάτι μήνες και πραγματικά απογοητεύτηκα. Καταρχήν, εγώ ήμουν σε αναζήτηση μιας ξανθιάς Τσέχας που είχα πάρει την προηγούμενη φορά και ήταν όλα τα λεφτά (στο 66Α)αλλά μάλλον το μωρό την έκανε. Μετά απο περιπλάνηση σε αρκετά σπίτια, και ενώ ήδη είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο και η κοπέλα μου έκανε εντύπωση (τρομάρα της) καταλήγω και πάλι εκεί. Η κοπέλα είναι καστανόξανθη, με ωραίο κορμί, κοντούλα και γλυκιά φατσόυλα, σε προδιαθέτει ευχάριστα, αλλά δυστυχώς η συνέχεια δεν είναι ανάλογη. Δίνω το 20άρικο στην ευγενική τσατσά, κάθομαι στο κρεβάτι και περιμένω. Η κοπελα μπαίνει, δεν μιλάει και πολύ, με ρωτάει αν γουστάρω με καπότα η χωρίς, ζητάω χωρίς και κάπου εδώ αρχίζουν τα ωραία. Η γκόμενα αρχίζει και μου μυρίζει τον πούτσο, μου βάζει κρέμα και ξεκινάει ένα ομολογουμένως καλό τσιμπουκάκι. Ζητάω 69 και η γκόμενα, που είναι όλη την ώρα μέσα στην ξινίλα και την τσαντίλα μου λέει "εσύ θέλεις πολύ"? Ρε τσάτσες γιατί μας φλομώνετε στο ψέμα στην υποδοχή για δήθεν 69, τελείωμα στο στόμα και άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε? Τελικά, η γκόμενα ξαπλώνει για ιεραποστολικό, της το βάζω, εκείνη δεν έχει καθόλου συμμετοχή, υφάκι "άντε να τελειώνουμε", της ζητάω ν'αλλάξουμε στάση και εκείνη λες και μίλησα κινέζικα αρχίζει να με ρωτάει "τι θέλεις, δεν καταλαβαίνω, τι είναι αυτό"? Εγώ κάπου εκεί αρχίζω και τα παίρνω στο κρανίο, συγκρατώ τον εαυτό μου να μην τη βαρέσω, εκείνη γυρνάει για πισωκολλητό, εμένα απο την ξενέρα και τα νεύρα δεν μου σηκώνεται με τίποτα, μετά μου τραβάει μαλακία χειρότερα και από παρθένα, και κάπου εκεί αφήνει και μια κλανιά! Βγάζω την καπότα και σηκώνομαι να φύγω. Της λέω κάποια πράγματα σε πολύ έντονο ύφος, και είχα τ'αρχίδια να πάω και να ζητήσω πίσω τα χρήματά μου τα οποία και πήρα χωρίς πολλά πολλά, αφού εξήγησα στην τσατσά ότι δεν τελείωσα και η η κοπέλα είχε απαράδεκτη συμπεριφορά (στην αρχή μου είπε περίμενε λίγο και λέω απο μέσα μου θα μου φέρει κανά σεκιουριτά τώρα και θα γίνει της πόπης αλλά τελικά όλα οκ).
Σύνοψη μάγκες, μακριά απο το συγκεκριμένο μπουρδέλο, κρίμα τα φράγκα. Ανεκδιήγητη συμπεριφορά, καθόλου συμμετοχή, το μόνο καλό ήταν το τσιμπουκάκι. Εγώ είχα το θάρρος να πάρω πίσω τα χρήματά μου, δεν ξέρω ποιός άλλος το έχει κάνει.
Υ.Γ. Φιλαράκι απο κάτω που έδωσες 40άρικο, ειλικρινά κρίμα.
Σύνοψη μάγκες, μακριά απο το συγκεκριμένο μπουρδέλο, κρίμα τα φράγκα. Ανεκδιήγητη συμπεριφορά, καθόλου συμμετοχή, το μόνο καλό ήταν το τσιμπουκάκι. Εγώ είχα το θάρρος να πάρω πίσω τα χρήματά μου, δεν ξέρω ποιός άλλος το έχει κάνει.
Υ.Γ. Φιλαράκι απο κάτω που έδωσες 40άρικο, ειλικρινά κρίμα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Ευτυχώς τύπε που δεν ήταν από εκείνες τις τζούφιες που μυρίζουνε