Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 578 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Γιάννα είναι από την Ουκρανία και δεν μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά. Έχει καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι και ωραίο σωματάκι. Στο στήθος υστερεί μόνο που είναι μικρό και λίγο νερουλό.

Το δωμάτιο ήταν καθαρό με καθαρό σεντόνι, αλλά δεν του έλλειπε όμως και η cultιλα που ήταν κάποιοι ιστοί από αράχνες που κρέμονταν από το ταβάνι και έλεγες πότε θα πέσουν επάνω σου.

Όταν μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο με άρχισε στα προκαταρκτικά που ήταν κάποια παθιασμένα γλωσσόφιλα, γλύψιμο στις ρώγες μου και στον λαιμό. Στην συνέχεια έγλυψε τα αρχίδια μου και με μία κίνηση ματ που πήρε τον πούτσο μου ακάποτα χωρίς να με ρωτήσει. Άρα προσοχή σε αυτούς που δεν θέλουν. Ξεκίνησε στην αρχή μια μέτρια πίπα με χέρι αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε και το έβγαλε. Πίπωνε για αρκετή ώρα όσπου την σταμάτησα και της είπα να ξεκινήσουμε το sex. Όλα αυτά με νοήματα αφού δεν καταλάβαινε τίποτα. Ανέβηκε από πάνω μου και κουνιόταν πάρα πολύ καλά στην κατάλληλη ένταση. Ταυτόχρονα μου έριχνε και γλωσσόφιλα. Το τέλος ήρθε σε αυτή την στάση και την μοναδική, χωρίς καμμία διαμαρτυρία από εκείνη που ήταν αρκετή ώρα από επάνω. Με χαιρέτησε με ένα φιλί στο στόμα και έφυγε.

Το κορίτσι είναι πραγματικό διαμαντάκι και μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί θα αφήσει εποχή στην Φυλής!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
opeth
Τιμημένος
77
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2011
ναι !!με κανα 2 παιχνιδια ακομη! αλλιως θα την στειλουμε να τσιμπουκωνει στα χωραφια!!! χαχαχαχαχα
30 Σεπτεμβρίου, 2011
παντος το ακα ανακοινωνεται στο σαλονι......
01 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι, ανακοινωνεται, αλλα πριν σε πιπωσουν σε ρωτανε πως θελεις την πιπα, ακα η οχι, αυτη δεν ρωτησε και αρχισε την πιπα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3