Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σπασίκλαςμε αρκετές καύλες το εν λόγο ότι πίναμε ούζα σε ένα τσίπουρο ουζάδικο , είχα αρκετή τεστοστερόνη και έπρεπε να ξεφορτώσω. φτάνω και ο τσάτσος έπλενε τα πιάτα γνωστή φυσιογνωμία στην φυλής.μου λέει όμορφε στάνταρ προγραμα το κορίτσι τώρα θα βγει .θα με ξεκαυλοσει του λέω? σίγουρα μου λέει είναι πολύ καυλιάρα, βγαίνει και μου επιτιθετε με χούφτωμα στο εργαλείο το πουτανακι και βαζοντασ το χέρι της μέσα από την φόρμά που φόραγα δεν κρατήθηκα μου σηκώθηκε πάρε τσάτσο του λέω το 20 ρι και αφτοσ με κοίταγε και γλυφόταν η πούστρα,μπενω και μπενει απο πίσω η βαρβαρα ,και χωρις να χάσει χρόνω μου φοράει καπότα και στα όρθια και μου τράβηξε μια μαλακιά με τισ βυζαρεσ της βαραγε κοκινα το εργαλείο και μου λέει ξάπλωσε δίνοντας μου φιλιά παντού , άστα αφτα της λέω και την γυρνάω στα 4 με το μούναρα της να βλέπει τοίχο,μη μου λεεει .και κρατώντας την απο τα τελεία κολομαγουλα τησ τον κάρφωσα ολο ει ταν μούσκεμα με κοντρα στον τοιχο την σφιροκοπουσα,ολο μου λεει μεσα και η βαρβαρα δάκρυζε από καύλα όπως και εγώ και οι βυζαρεσ τησ να κουνιούνται ανέμελα χύνω της λέω υστερα απο καμια 40 ρια καρφώματα και με κοντρα τον τοιχο και θεα τον τελειο πατο της , και τον βγάζω έξω τον κουνάω μια βγάζω την καπότα και τα πεταξα στον τοίχο παρτα μορι καυλα να τα βλεπεισ να με θύμιασε και η βαρβαρα να τρέμει από καύλα ,μου ειπαι πως με περιμενει και τησ υποσχεθικα πωσ ναι.Γλώσσαειναι καλο μουνι με βυζαρεσ πιασαρικες και κωλαρά να την κυκλοφορήσεις για ποτό άνετα θα το ξαναψολιασω το ξεκολακι .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
FRAPEDOROUFIXTRA
Νέο Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια