Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 294 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Χμμμ;

Πραγματικα μαγκες η κοπελα αδικειται που κανει αυτη την δουλεια η τουλαχιστον να δουλευει στην φυλης, φενεται περναει κριση το επαγγελμα και προτιμα να περνει 10 ευρωπουλα απο τα 20 (ετσι τουλαχιστον μου ειχε πει μια τσατσα οτι παιρνουν) παρα περισσοτερα και τρεχα-γυρευε ποτε..

Με την κορασιδα λοιπον ειχα παει 2 fορες τον χειμωνα και υστερα απο την προτροπη του συναγωνιστη baros ειπα να την ξανατιμησωΓλώσσα

Τι να πω εμφανιση 10/10, εχει βαψει το μαλλι καστανο, το ματακι τηw γαλαζιο οπως ηταν, το βυζακι στητο, αλαβαστρινο 3αρι, το κωλαρακι σαν ροδακινο ολοστρογγυλο χωρις ιχνος κυταρριτιδας.

Νομιζεις πως η -τανα εχει βγει απο την τηλεοραση οπως ειχε δηλωσει ενας αλλος συναγωνιστης ειναι η πουτανα οπως πρεπει να ειναι..

Με εσπρωξε κατευθειαν στο κρεβατι με εγλυφε στο λαιμο μου εβγαλε το βρακι φορεσε το σκουφι με το στομα, αρχιζει μια πιπα ολο μεσα και χτυπαγε τον πουτσοκεφαλο στη γλωσαα ενω με κοιταζε-εγλυψε και κανα αρχιδι..

Στη συνεχεια ανεβηκε απο πανω, οπου διεκρινα την ευλυγισια της μετα στα 4 και στο τελος εγω απο πανω οπου τα ματια μας ενωθηκαν και εζησα εστω και στιγμιαια το ονειρο..

Μην ξεχασω το γατακι της ηταν γλομπος με μια πολλυ μικρη γραμμουλα καθετη καστανοξανθη με παχος γυρω στα 2 mm, σαν να την ειχε ζωγραφισει με πινελο ζωγραφικης...

Η κοπελα παντως για μια φορα ακομα ζωγραφισε Γλώσσα

Οταν την ρωτησα εαν ειχε κανει solarium η γυρνα απο διακοπες μου απαντησε πως γυρισε απο dubai, εαν λεει αληθεια την βλεπω να γυρισε με πολυ χρημα το μωρο..

Η κοπελα μαγκες ειναι ο ορισμος της πουτανας ειναι η γκομενα που την βλεπεις στο δρομο και μενεις λες δεν προκειται ποτε να γαμησω τετοιο μωρο τοσο στην εμφανιση οσο και στις επιδοσεις στο δωματιο..

Σου προκαλει μια τετοια ecstasy σαν να πηγαινεις π.χ. σε τελικο Champions League Barcelona-Man.U κα προσπαθεις οσο μπορεις να το χορτασεις γιατι ξερεις πως το ζεις μια φοραΓλώσσα

Ειναι σαν να οδηγεις μια ferrari για 30' και προσπαθεις να αξιποποιησεις καθε δευτερολεπτο..

Τελος να προσθεσω οτι τα σεντονια παρολο που ειμουν ο τελευταιος στην βαρδια ηταν πολυ καθαρα, μου εκανε ενυπωση για μπουρδελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Νέο Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2011
Φοβερά γλαφυρή η περιγραφή σου φίλε μου κ προς το τέλος ξεκαρδίστηκα κιόλας με τις αναφορές σου σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ κ σε Φεράρι...
30 Σεπτεμβρίου, 2011
ε ειπαμε οχι κ 3αρι το στηθος της αννας ,στητο ναι...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2