Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 21 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Από την Πολωνία δήλωσε το ξανθό αυτό σκυλί του πολέμου με τα ίδια μαλλιά. Κορίτσι τούμπανο, πορνοστάρ. Ήρθε στο δωμάτιο, ρώτησε για ακάποτο, αρνήθηκα, μου έκανε μια δυνατή πίπα αρκετά καλή με κοίταγμα στα μάτια. Στη συνέχεια έκανε ένα πασπάλισμα στα @@ και μετά ανέβηκε από πάνω. Χτυπήθηκε λίγο και μετά τη γύρισα στα τέσσερα. Σφυροκόπησα λίγο και θαυμάζοντας τη μικρή σουφρίτσα της προσπαθούσα να καταλάβω πώς θα τον έβαζα εκεί μέσα. Δακτυλοσκόπησα αδιαμαρτύρητα και μετά από λίγο τον πήρε και πήγε να τον βάλει στεγνά. Ζορίστηκε λίγο και τελικά σηκώθηκα από το κρεββάτι, την έβαλα στα τέσσερα με θέα στον καθρέφτη κι εγώ όρθιος της τον έβαλα αφού πρώτα έβαλε λίγο τζελ. Ενώ της γάμαγα το θεσπέσιο κωλαράκι εκείνη με κοίταζε από τον καθρέφτη παίζοντας με τη γλώσσα της. Ταυτόχρονα της έπαιζα την κλειτορίδα και το μουνάκι μέχρι που τελείωσα απόλυτα ικανοποιημένος. Σκεφτόμουνα τα 80 άρια και τα 100άρια που μου ζητούσαν από το πρωί διάφορες τυχάρπαστες για πρόγραμμα που δεν επρόκειτο να είχε ξεπεράσει αυτό σε ποιότητα. Η κοπέλα το έχει, είναι άψογη επαγγελματίας αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει στη Φυλής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Μίκη
black crow
Τιμημένος
258
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια