Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το κίνητρο της επίσκεψης κυρίως η περιέργεια: τι παίζει στην Αλκιβιάδου 16Β τώρα που λείπει η Κατερίνα η Σέρβα; Παίζει κάτι καλό, η Ρωσίδα Αννίτα που είναι ξεσκολισμένη επαγγελματίας με γυμνό στοματικό μέχρι τελείωμα, 69 και όλα τα παραδοσιακά, εκτός πρωκτικού. Ξανθιά, ζουμπουρλούδικη και εντελώς χωρίς αναστολές, με piercing στο πάνω χειλάκι, διαμαντάκι και καλά ελληνικά (καλύτερα από πολλές ελληνίδες-μπάζα). Στο 69 το μουνάκι της έδειξε να είναι αρκετά σωστά ανεπτυγμένο και στο γαμήσι ήταν καλά συντονισμένη, με τις προτρεπτικές φωνούλες στην κατάλληλη στιγμή και ένταση. Για το στοματικό τελείωμα είχε πολύ καλή προετοιμασία. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αμιγώς μέσα στο στόμα, αλλά πιο πολύ στο κάτω μέρος της γλώσσας. Υποθέτω πως αυτό απλοποιεί το ξέπλυμα μετά, ας μην είμαστε μικρόψυχοι και ας αφήσουμε την κοπέλα να κάνει το κουμάντο της... Και σε 500 χρόνια από τώρα δεν θα έχουμε διευκρινίσει τί ακριβώς ανήκει στον ορισμό του γυμνού στοματικού με τελειωτικό. Σημαντική παρατήρηση: Η κοπέλα μου πρότεινε, αν ενδιαφέρομαι, παρτούζα φωνάζοντας κοπέλα από το διπλανό μπουρδέλο. Όλα παίζουν στις μέρες μας! Άρα συνεχίζεται η αναζήτηση σωστού χαρακτήρα, η μόνη που έχει νόημα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
LAMB
Μέλος
43
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2011
"Ξανθιά, ζουμπουρλούδικη και εντελώς χωρίς αναστολές"
Αν ήταν εντελώς χωρίς αναστολές, τώρα θα ήμουν εκεί και θα απολάμβανα το κωλοσουφριδάκι της.

"Η κοπέλα μου πρότεινε, αν ενδιαφέρομαι, παρτούζα φωνάζοντας κοπέλα από το διπλανό μπουρδέλο"
Αυτό κι αν είναι συναδελφική αληλεγγύη!
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1