Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 73 10
Μπουρδέλα
100048
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
εδω ειμαστε λοιπον οπως εγραψα και στην ημερησια ενημερωση σας οφειλω μια κριτικη για την συγκεκριμενη γκομενα με την οποια πηγα για πρωτη φορα χθες μιας και δεν την ειχα ξαναδει καπου ειναι γυρω στο 1.70 με καρε καταξανθο βαμμενο μαλλι και ωραια μικρα πρασινα ματια ηλικια περιπου 35 με 40 εχει καποια παραπανω κιλακια ισως μου ειπε με την μια αφου τη ρωτησα οτι εκανε και ελευθερο στοματικο και τελειωτικο οποτε δινω το εικοσαρικο και περναω στο δωματιο με αρχισε στα φιλακια στο σωμα και στο λαιμο και εγω αρχισα να της πιανω την κωλαρα οπου διαπιστωσα οτι ηταν τιγκα στην κρεμα το μουνι της τοσο πολυ που ειχε απλωθει και στα οπισθια της αηδιασα γενικα δεν γουσταρω καθολου τα λιπαντικα στις γυναικες κατα τη διαρκεια του σεξ και παρολιγο να ξενερωνα ευτυχως ομως ξεκινoντας να μου τον πιπωνει καταλαβα οτι η συγκεκριμενη κατεχει καλα το αθλημα και αφεθηκα στην τεχνικη της αργο και ταυτοχρονα γρηγορο και μεθυστικο ρουφηγμα του πουτσου στο στομα της ποτε μεχρι τη βαλανο και ποτε μεχρι τ αρχιδια ειχα καβλωσει απιστευτα με τα σαλια της να πλημυριζουν το καβλι μου και προσπαθησα να κρατηθω οσο μπορουσα ομολογουμενως μια απο τις ελαχιστες φορες που δεν μπορουσα να επιβληθω στο ολο σκηνικο και ηθελα τοσο πολυ να τη γεμισω χυσια και να μου τα κανει γαργαρα μετα απο κανενα 10 λεπτο κατεθεσα με αυτον τον τροπο και αυτη απλα τα εφτισε στο νιφτηρα με χαιρετισε και εφυγε χωρις καν να πλυθει συμπερασμα απεφυγα το γαμησι μαζι της λογω της κωλοκρεμας και με αποζημιωσε με την πιπα της ηταν γενικα δεκτικη μαζι μου και εδειξε να το ευχαριστιεται καλα ηταν για πρωτη δοκιμη μαλλον θα την ξαναπαρω για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα το μονο αρνητικο ηταν το πολυ μικρο και στενο δωματιο το οποιο ειχε δυο πορτες και μπαινοντας για ετοιμαστω και μεχρι να ερθει η πουτανα μπηκε μεσα και η τσατσα μαζι μου απο την πρωτη πορτα για να ελεγξει το χωρο και βγηκε απο την δευτερη περιτο να πω οτι μπλεξαμε τα μπουτια μας
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
''...το μονο αρνητικο ηταν το πολυ μικρο και στενο δωματιο...''