Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΑπογευματινη βαρδυα..μπαινω κατα τις 8 και κατι στο σπιτακι στην οδο δυδιμου 16Α..καθομαι κ περιμενω με αλλους μπουρδελακιδες..καποια στιγμη ακουω κατι τακουνια κ ερχεται μαζι με την πολυ ευγενικη τσατσα ενασ ΜΟΥΝΑΡΟΣ που λεγεται ΜΟΝΙΚΑ..ΜΟΝΙΚΑ απο ΓΑΛΛΙΑ...δινω τα 20 κ μπαινω δωματιο..το δωματιακι παρα πολυ καθαροο.περιμενοντας 5 λεπτα,ανοιγει την πορτα η μουναρα..μπαινει κ φοραγε μαυρα εσωρουχα ε μαυρες καυλωτικες γοβες..βγαζει τα εσωρουχα κ ξαπλωνει διπλα μου,αρχιζει να μου μιλαειι ενω μου επαιζε την πουτσα μου,,αρχιζει κ με φιλαει παντου κ μου τον εβαλε ολο μεσα στο στομα της.ηθελε να μου βαλει κ τα αρχιδια μεσα..τελειο τσιμπουκι.την γυρναω κ τησ εγλυφα το μουνακι της ποθ ηταν σουπερ κ πολυ καθαρο..η γκομενα μαγκες σπαρταρουσε απο την καυλα..μου φωναζε να την γαμησω κ οταν μπηκα μεσα της ουρλιαζε απο την καυλα...πισοκολλητο,ορθια,πλαγια,ιεραποστολικο..τα παντα.Η γκομενα δουλευε πρωτη μερα εκει..τρεχατε να προλαβετε..ειναι τελεια..Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ milfara σε ολη την αθηνα ηρθε στην ΔΙΔΥΜΟΥ...σιγουρα θα ξανα παω,,εγινε το στανταρακι απο εδω και περα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2011
"Η γκομενα δουλευε πρωτη μερα εκει..τρεχατε να προλαβετε..."

Ε ρε γμτ, έχει γεμίσει το site διαφημιστές!
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1