Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερα ρεπο κ αφου συνοδεψα φιλαρακια μου στον σταθμο λαρισσης για να παρουν το τρενο της επιστροφης μετα απο 4ημερη παραμονη στην αθηνα κ πριν αρχισω την εξορμηση μου στα μασατζηδικα ειπα να περασω απο αυτο το σπιτι για να δω την ιρινα(ειρηνη για καποιους)η επισκεψη εγινε σημερα στις 10.30 περιμενα στο σαλονι αφου η κοπελα ηταν στο δωματιο , αφου με καλημεριζει ο γνωστος τσατσος(με γνωριζει) μου λεει η νταιαννα ειναι στην χωρα της για λιγες μερες αλλα μην φυγεις εχω μια κοπελα με υπηρεσιες σαν της νταιανας μονο που δινει κ κωλο....εδω ειμαστε..
εχουμε κ λεμε , εμφανησιακα η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με την μιλφονταιανα ειναι λεπτη δηλαδη(νταιανα με πιασηματακια)ψηλη(οπως κ η νταιαννα)με μεγαλους φυσικους βυζους στητους(νταιαννα μεγαλα αλλα πολυ πεσμενα)ειναι 23(νταιανα 38-40)κωλαρα κ δεν εννοω κωλαρα χοντη , κωλαρακι σφιχτο κ τουρλωτο που το δινει κιολας(η νταιαννα εχει μεγαλο κωλαρακι κ δεν το δινει)στο μονο που υπερτερει η νταιαννα σε σχεση με την μικρη ειναι στην διαθεση κ οτι ειναι κ ποιο αυθορμητη....
στον αγωνα σκουπισμα με μωρομαντηλο κ μετα απο ερωτηση πιπαχωρις προφυλακτικο πολυ μετρια ενω δεχοταν ανετα δαχτυλο κ στο μουνι κ στο κωλο....περασαμα προφυλακτικου
κ αυτη απο πανω με καλη κινηση ενω κοιτιοταν κ στον καθρεπτη....στησιμο στα τεσσερα κ αφου βαζει λιγη κρεμα στην κωλαρα της...αντεχει δυνατο κωλογαμησι χωρις να διαμαρτηρηθει....μετα απο κανα 7λεπτο της λεω να γυρισει να μου τον παρει πιπα τελειωτικο μου λεει δεν κανω ,την ξαναρωταω να τελειωσω με ισπανικη στα βυζια της μου απανταει οχι χωρις προφυλακτικο ,αφου καθαρισε το προφυλακτικο με μωρομαντηλο (αφου οταν βγηκα απο τον κωλο της μυριζε σκατιλα)το τελος ηρθε σε ιεραποστολικη σταση.
η κοπελα λογο του φουλ αξιζει τα λεφτα της , ειναι φοβερο κορμι(οχι τοσο ωραια κ στην φατσα)αν φτασει την συμμετοχη της νταιανας θα κανει περιουσια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια